Στην ομάδα λένε: Ευχαριστώ Μελισσοκομικό Σύλλογο Βέροιας και τα μέλη του που έσωσαν τα μελισσια μου από τον πνιγμό - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Στην ομάδα λένε: Ευχαριστώ Μελισσοκομικό Σύλλογο Βέροιας και τα μέλη του που έσωσαν τα μελισσια μου από τον πνιγμό


Ο Stelios Liolios είπε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Βέροιας για τη συνδρομή του στη διάσωση των 100 περίπου μελισσιών μου τα οποία κινδύνεψαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού Αλιάκμονα.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τα μέλη του Συλλόγου κ. Κοτίδη Ιωάννη ,κ.Κοτίδη Γεώργιο, κ.Κατσαβό Ευριπίδη, κ. Χατζηευστρατιάδη Παναγιώτη και κ. Κοτζαχρήστο Χρήστο για την αμέριστη συναδελφική αλληλεγγύη που επέδειξαν.

Τα μέλη του συλλόγου αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και διαθέτοντας τα ιδιωτικά τους οχήματα έσπευσαν υστέρα από τηλεφώνημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για να απεγκλωβίσουν τα μελίσσια σώζοντάς τα από ολοκληρωτική καταστροφή.


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Βέροιας απέδειξε έμπρακτα ότι στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη απ΄όπου αυτή και αν προέρχεται, ότι στέκεται αλληλέγγυος σε κάθε συνάδελφο μελισσοκόμο είτε είναι μέλος του είτε βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.
Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ, και σας γνωρίζω ότι πλέον έχετε ένα αληθινό φίλο.

Με εκτίμηση Λιόλιος Στέργιος