Αυτή ειναι η υπηρεσία beenotes, που φέρνει την επανάσταση!!! VIDEO παρουσίαση από τον MELISSOCOSMO - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Αυτή ειναι η υπηρεσία beenotes, που φέρνει την επανάσταση!!! VIDEO παρουσίαση από τον MELISSOCOSMO


Χαλάει ο κόσμος!!! Ξεχάστε ότι ξέρατε για την μελισσοκομία...Αλλάζουν όλα VIDEO

Όπως σας έχει ήδη προϊδεάσει ο MELISSOCOSSMOS μια νέα υπηρεσία που θα διευκολύνει πολύ το έργο του μελισσοκόμου, έρχεται από τον Αλέξανδρο Γκουσιάρη και μερικά ακόμα αξιόλογα άτομα.

Δεν γνωρίζω τα ονόματα όλων, γι αυτό και δεν τα γράφω, ζητάω συγνώμη.

Πρόκειται για την υπηρεσία beenotes.

Η υπηρεσία αυτή, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στην Ελληνική, την Αγγλική και πολλές ακόμα γλώσσες, θα καταγράφει ότι βλέπουμε στο μελισσοκομείο μας.
Στην συνέχεια θα είμαστε σε θέση να ακούσουμε τις καταγραφές που κάναμε και να τις χρησιμοποιήσουμε προς διευκόλυνση μας όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.
Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ή και η πρώτη ίσως στην σύγχρονη Ελλάδα, που μια ερευνητική ομάδα της χώρας μας έχει να προσφέρει κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο για την μελισσοκομία.

Γιατί όπως είπα η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει σε πολλές γλώσσες και δεν υπάρχει καμία άλλη παρόμοια σε ολόκληρο τον κόσμο έως τώρα.

Έχουμε την πρωτιά για πρώτη φόρα λοιπόν, από μια ιδιωτική Ελληνική ερευνητική ομάδα.

Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι η έλλειψη χρημάτων δεν είναι ο λόγος που η έρευνα στην Ελλάδα δεν καταγράφει επιτυχίες, και νομίζω ότι η καραμέλα αυτή μετά από την επιτυχία της beenotes πρέπει να λιώσει!!!Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω μπορείτε να μπείτε στο Site της υπηρεσίας και να γίνετε δοκιμαστές.


http://www.beenotes.eu/


Δείτε το βίντεο
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών