ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ο Παλαιστίνιος: ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ανίατες ασθένειες με κεντρί από μέλισσες! - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ο Παλαιστίνιος: ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ανίατες ασθένειες με κεντρί από μέλισσες!


Κομπογιαννήτης; Τι γίνεται με τον Παλαιστίνιο; Πάνω από 250 ασθενείς την μέρα βλέπει ο Rateb Samour, ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορεί να γιατρέψει σοβαρές, χρόνιες ασθένειες χρησιμοποιώντας μέλισσες.Ο Samour, σύμφωνα με το Reuters, ποτέ δεν υπήρξε γιατρός, ούτε έχει εργαστεί σε νοσοκομείο, όμως το 2003, όταν τελείωσε της σπουδές του ως γεωπόνος, αποφάσισε να μελετήσει εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους.

Τότε ήταν που ανακάλυψε την “θαυματουργή” όπως υποστηρίζει δράση των προϊόντων των μελισσών, από μέλι, κηρήθρα ακόμα και από το κεντρί τους.”θεραπεύω σοβαρές, χρόνιες και ανίατες ασθένειες, με εξαιρετικά αποτελέσματα” σημειώνει ο ίδιος μιλώντας στο Reuters.

Ο Samour μένει στην Γάζα, με τους Παλαιστίνιους να πρέπει να ταξιδέψουν στο Ισραήλ ή την Αίγυπτο αν χρήζουν θεραπείας για κάποια σοβαρή νόσο.Όπως υποστηρίζει μπορεί να γιατρέψει από την φαλάκρα μέχρι την αλωπεκίαση, δερματικές ασθένειες, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση και καρκίνο.Ο 58χρονος υποστηρίζει ότι μπορεί να γιατρέψει τους ασθενείς του τσιμπώντας τους με το κεντρί μέλισσας σε συγκεκριμένα σημεία του σωματός τους, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ σε σχετικό άρθρο. Στο σπίτι του “γιατρού” γίνεται το αδιαχώρητο με πάνω από 250 άτομα όλων των ηλικιών να κάνουν ουρά για να τον επισκεφτούν.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους από αυτούς τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά, με το μισό κόστος και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από την συνηθισμένη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσαν νωρίτερα.

ΠΗΓΗ
http://www.makeleio.gr/