ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΟΥ - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΟΥ


Μελισσοκομικές Αγγελίες

Πωλείται ο “αέρας” τυποποιητήριου μελιού μικρής κατηγορίας στου Ρέντη 12.000 ευρώ με λειτουργικά έξοδα (ενοίκιο, Δ.Ε.Η., νερο, τηλέφωνο – internet) 420 ευρώ τον μήνα.
Ο λόγος είναι ότι θέλουμε να μεταφερθούμε στον δικό μας ιδιόκτητο χώρο.

Ο χώρος έχει άδεια τυποίησης μελιού, τηρεί τα πρότυπα του HACCP και στην τιμή παρέχεται όλη η μελέτη HACCP (αξίας 800ευρώ).
Εχει λειτουργήσει μόνο 2 χρόνια, όλες οι προδιαγραφέςφτιάχτηκαν από την αρχή και σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις που μας υπέδειξε η αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία.

Εχει πολύ κοντά το λιμάνι του Πειραιά και όλες τις μεταφορικέςΒοτανικού – Αιγάλεω και Ρεντη, το οποίο είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο κόστος μεταφορών των παραγγελιών είτε γιατο εξωτερικό, είτε για την εγχώρια αγορά.
Είναι έτοιμος χώρος με το κλειδί στο χέρι, έχει συναγερμό και ηλεκτρικά ρολά.
Για να ξεκινήσεις από την αρχή να το φτιάξεις έχει περισσότερο κόστος και πολύ γραφειοκρατία από τις δημόσιες υπηρεσίες και ελεγκτες που εμάς μας πήρε 7 μήνες μέχρι να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας...,ενώ τα έξοδα έτρεχαν...,ενώ τώρα με μία μεταβίβαση ξεκινάτε και δουλεύεται σε μιά βδομάδα.
Ενα παραπάνω όφελος είναι ότι μπορείτε να κάνετε τυποποίηση φασόν για άλλους συναδέλφους ή εμπόρους και να έχετε ένα extra εισόδημα και όφελος που μπορέι να σας καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα.

Μπορείτε όποτε θέλετε να μας επισκεφθείτε να δείτε τον χώροκαι να συζητήσουμε ότι θέλετε. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.


Τηλ 6971955753
Γιάννης