Μελισσοκομική Μπάρκας: Ο MELISSOCOSMOS μπήκε στα εργαστήρια της εταιρείας και κατέγραψε με την κάμερα του, πως βγαίνει η βανίλια και οι κηρήθρες!!! Έρχεται VIDEO - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Μελισσοκομική Μπάρκας: Ο MELISSOCOSMOS μπήκε στα εργαστήρια της εταιρείας και κατέγραψε με την κάμερα του, πως βγαίνει η βανίλια και οι κηρήθρες!!! Έρχεται VIDEO


O MELISSOCOSMOS σήμερα βρέθηκε στην Αμφιλοχία, στην ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ Σ. ΜΠΑΡΚΑΣ.
Πήγαμε για να πατήσουμε το κερί μας, να το κάνουμε κηρήθρες δηλαδή.
Είχα εγώ 50 κιλά κερί, είχε και ο Γιάννης ο Λύτρας άλλο τόσο, το ενώσαμε και μας το έκανε κηρήθρες ο Σταύρος Μπάρκας στην Αμφιλοχία.
Θα πρέπει να ξέρετε ότι με ποσότητα 100 κιλά κεριού μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στον Μπάρκα και να πάτε να βγάλετε κηρήθρες με το δικό σας κερί.
Αύριο θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, πόσο κερί βγαίνει, πόσο στοιχίζουν κτλ.Η εταιρεία φημίζεται ιδιαιτέρως για τις κηρήθρες της, αφού τις παράγει και τις διαθέτει στην αγορά 25 χρόνια τώρα, και είναι θα έλεγα  από τις καλύτερες της Ελλάδας, εξάλλου δεν θα πηγαίναμε εκεί να βγάλουμε το κερί μας αν δεν ήταν έτσι.
Επειδή ξέρω ότι σας ενδιαφέρει θα πω ότι απευθείας στην εταιρεία κάποιος μπορεί να αγοράσει κηρήθρες σε πολύ καλή τιμή.

Στα εργαστήρια της εταιρείας καθημερινά βγαίνει και η βανίλια, που πηγαίνει σε μελισσοκομικά καταστήματα σε ολόκληρη την χώρα.
Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να χάναμε την ευκαιρία και να δείξουμε στους αναγνώστες μας πως βγαίνει μαζικά και η βανίλια σε μια μεγάλη εταιρεία.


Όλα αυτά τα ωραία όμως θα τα δούμε αναλυτικά και με βίντεο αύριο 21.5.2016, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των βίντεο!!!
Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω για να μπείτε στο Site της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ Σ. ΜΠΑΡΚΑ

http://www.melissokomikimparkas.gr/

Τα τηλ επικοινωνίας ειναι: 2642 24101 - 41148 και κινητο 6946509553


MELISSOCOSMOS