Δείτε την αντλία τελειοποιημένη και μάχιμη photos!!! - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Δείτε την αντλία τελειοποιημένη και μάχιμη photos!!!


Η αντλία που σας πρότεινε χθες ο MELISSOCOSMOS για βασιλικό πολτό, όπως ήδη σας ανακοίνωσε είναι εξαιρετική για την δουλειά που την θέλουμε.
Όπως είναι φυσικό κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
Μαθαίνω ότι παρόμοιες φήμες θα αρχίσουν να διασπείρονται και για τις οικονομικές κηρήθρες.
Μην μασάτε όμως, και να περιμένετε τις αναρτήσεις του MELISSOCOSMOU των επομένων ημερών να τις δείτε με τα μάτια σας, μέσα στις κυψέλες και πως αντέδρασαν οι μέλισσες.
Με τα μάτια σας δείτε επίσης την αντλία που τελειοποίησε και χρησιμοποιεί για να βγάζει τον βασιλικό του πολτό ο φίλος μου ο Γιάννης.
Πήγε εκεί που πουλάνε ορθοπεδικά είδη, αγόρασε ένα αποστειρωμένο βαζάκι, συνέδεσε και λαστιχάκια, της έκανε και ένα ξύλινο κουτί για να είναι προστατευμένη και στερεωμένη, και κάνει την δουλειά του άψογα με προσιτό κόστος.

Όπως ο ίδιος μου είπε...


Έχω φτιάξει την ίδια, δουλεύει κανονικά έχω αγοράσει από κατάστημα που πουλάει ορθοπεδικά( το βιδωτό βάζο που φαίνεται στις φωτογραφίες) κάνει γύρω στα 7 ευρώ και χωράει το αποστειρωμένο βαζάκι που πουλάνε τα φαρμακεία μέσα.
Η αντλία ρουφάει αέρα από το δοχείο και ο πολτός έρχεται από πάνω και πέφτει μέσα στο αποστειρωμένο βαζάκι
Δουλεύει από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου 12βολτ.
Του έβαλα καλώδιο από πορτατίφ που έχει διακοπτάκι.
Το λάστιχο αναρροφησης το έχω κοντό και στα κελιά Αριστέας χωράει μια χαρά θέλει μόνο κελιά και βασιλικό πολτό για να είναι χαρούμενο.Δείτε τις φωτογραφίες.
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών