Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ κάνει το ΜΠΑΜ στις κηρήθρες και συντρίβει τις τιμές!!! - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ κάνει το ΜΠΑΜ στις κηρήθρες και συντρίβει τις τιμές!!!


Κηρήθρα 78 γραμμαρίων με 53 λεπτά το φύλλο....

Όταν πριν λίγο καιρό ο O MELISSOCOSMOS έβγαλε το θέμα με τις οικονομικές κηρήθρες, οφείλω να πω ότι οι σχέσεις του με την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ δοκιμάστηκαν.
Η εταιρεία ίσως με το δίκιο της διαμαρτυρήθηκε, καθώς θεωρούσε ότι αδικείται, και από την άλλη και ο  MELISSOCOSMOS της διαμαρτυρήθηκε, ότι πρέπει να μας δώσει πρόσβαση και σε πιο οικονομική λύση.
Να ξέρετε ότι η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι το νούμερο 1 και στις κηρήθρες στην Ελλάδα.
Με παραγωγή περίπου 450 τόννων κηρηθρών ανα έτος, εμπορεύεται και διακινεί περίπου το 80% των κηρηθρών της ελληνικής αγοράς.
Εξου, και φάγαμε λίγο τα μουστάκια μας μαζί.

Ο MELISSOCOSMOS ως το κορυφαίο μελισσοκομικό μέσο που κινεί τα νήματα, και η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ως η κορυφαία εταιρεία στο κερί που επίσης κινεί τα νήματα.
Έτσι η εταιρεία πράγματι άκουσε την ανάγκη που διαμορφωνόταν υπό τις δύσκολες συνθήκες στην μελισσοκομική οικονομία, με την δυσπραγία στην συλλογή μελιού των τελευταίων ετών, ώστε να υπάρξει και μια εναλλακτική δυνατότητα οικονομικής κηρήθρας.
Και προς τιμην της το έκανε πραγματικότητα άμεσα.

Κυκλοφόρησε κηρήθρες με κερί εισαγωγής, προς 53 λεπτά το φύλλο.
Και ο MELISSOCOSMOS με μεγάλη χαρά το ανακοινώνει στους αναγνώστες του.
Για να πω την αμαρτία μου όμως, περίμενα η τιμή να είναι κάτω από τα 50 λεπτά, αλλά εν πάσι περιπτώσει ως αρχή καλή είναι, και αν ο κόσμος αγκαλιάσει την προσπάθεια θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν και άλλοι και οι τιμές υπολογίζω ότι μπορούν να πάνε αρκετά παρακάτω.

Πρόκειται για κηρήθρες 78 γραμμαρίων που κατασκευάζει η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Να ξέρετε ακόμα ότι έχει άλλη αξία, να βγάλει οικονομικές κηρήθρες, ένα μικρομάγαζο, και άλλη αξία να το κάνει ο κολοσσός, αφού αναγκαστικά θα συμπαρασύρει και τους άλλους.Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω για να τις δείτε...

http://www.melissokomiki.com/index.php?route=product%2Fproduct&path=92_95&product_id=437