Κοινοποίησε αυτό το άρθρο

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Όσκαρ γεύσης σε κρητικό μέλι !


Διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό !

Μεγάλη επιτυχία και τιμή αποτελεί η διεθνής βράβευση με δύο χρυσά αστέρια της εταιρείας Melicreta-Leontarakis και το μέλι από θυμάρι «Αυθεντικό».

Πρόκειται για τον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2016 του Βρετανικού Συνδέσμου The Guild Of Fine Food. Είναι ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος διαγωνισμός παγκοσμίως.Τα Great Taste Awards αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και της ανώτερης γεύσης. Χαρακτηρίζονται ως τα Όσκαρ του καλού φαγητού και ποτού.

Ο διαγωνισμός έλαβε μέρος στη Μεγάλη Βρετανία. Για 49 ημέρες,από τον Μάρτιο εώς αρχές Ιουλίου,400 κριτές από όλο τον κόσμο,με τυφλό τεστ γεύσης,αξιολόγησαν 10.000 προϊόντα και ξεχώρισαν τα πιο ποιοτικά από αυτά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010.Οι εγκαταστάσεις τυποποίησης βρίσκονται στην Λυγαριά και είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες.

Η εταιρεία ακολουθεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος διασφάλισης ποιότητας( ISO 22000/HACCP).Η αγάπη όμως για τη μέλισσα και το μέλι της οικογένειας Λεονταράκη ξεκινάει πολλά χρόνια πριν.Από το 1948 μέχρι σήμερα,πιστή στην άσκηση φυσικής μελλισοκομίας,με τέχνη και μεράκι,παράγει αγνό,ποιοτικό,αυθεντικό κρητικό μέλι …που πλέον κατέχει και Όσκαρ γεύσης !

Η σημασία και η αξία της βράβευσης είναι μεγάλη,τόσο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τα κρητικά προϊόντα γενικότερα τα οποία διεκδικούν την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη για την ποιότητα τους στις εμπορικές αγορές παγκοσμίως.

ΠΗΓΗ
http://www.cretalive.gr/

Κοινοποίησε αυτό το άρθρο