Συνεχίζουμε την προσφορά στον βασιλικό πολτό: Όμως... - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Συνεχίζουμε την προσφορά στον βασιλικό πολτό: Όμως...


Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσφορά του βασιλικού πολτού, δηλαδή τα έξοδα μεταφοράς να είναι δικά μας.
Όμως πρέπει να πω ότι όπως και εμείς είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι σας...
Δηλαδή: Σας στέλνουμε ένα εξαιρετικό προιόν, καλύπτουμε και αντικαθιστούμε τυχόν παραγγελία που καθυστέρησε να παραδοθεί, παρακολουθούμε την διαδρομή του πολτού και πολλές φορές ειδοποιούμε και εμείς τους πελάτες μας ότι ο πολτός έφτασε και μπορούν να τον παραλάβουν, προσπαθούμε με την καλύτερη δυνατή συσκευασία, με ψυγειάκι, με παγοκύστες κτλ χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος προκειμένου να φτάσει σε εσάς φρέσκος, ενώ κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον έχετε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις την επομένη κιόλας ημέρα ή το πολύ την μεθεπόμενη από την αποστολή του, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δυστυχώς όμως κάποιοι πελάτες μας καθυστερούν πάρα πολύ στην πληρωμή του πολτού.
Ο βασιλικός πολτός δεν σου αφήνει πολλά χρήματα, δεν είναι μέλι να πουλήσεις 5 τόννους μαζεμένους και να πάρεις καλά χρήματα.
Θέλω να πώ ότι ο βασιλικός πολτός μεροκάματο σου αφήνει, και έχει και πολλά έξοδα.
Αν υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμής λοιπόν τότε πολύ σύντομα θα αδυνατούμε να παράξουμε άλλον.

Γνωρίζοντας την δυσκολία να πληρωθεί με μετρητό και αντικαταβολή ο πολτός που στέλνουμε, έχω αποφασίσει να δίδεται η ευκαιρία στον αγοραστή να παει με την άνεση του στην τράπεζα να κάνει μεταφορά λογαριασμού.
Η άνεση αυτή δεν μπορεί να είναι απεριόριστη όμως.
Μπορούμε να περιμένουμε, 2,3,4 άντε και 5 ημέρες, αλλά όχι επαόριστον.

Γι αυτό, για αρχή, σας ενημερώνω ότι ισχύει οτι και πριν, στην τιμή, και τα έξοδα αποστολής είναι δικά μας, για ποσότητες απο 5 μπουκαλάκια και πάνω.

Όμως όταν θα κάνετε την πληρωμή του πολτού στην τράπεζα στο εξής, θα πρέπει να μας κάνετε ένα τηλέφωνο ή με ένα μήνυμα να μας ενημερώνετε για την εξόφληση του.

Αν παρόλα αυτά, δεν λυθεί το πρόβλημα των καθυστερήσεων τότε ο πολτός θα αποστέλλεται μόνο με αντικαταβολή.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω και διαβάστε  πως μπορείτε να παραγγείλετε βασιλικό πολτό, με την υπογραφή του MELISSOCOSMOUhttp://www.melissocosmos.com/2016/07/31716.html