Σύγχρονη μεταφορά μελισσιών για επαγγελματίες μελισσοκόμους VIDEO - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Σύγχρονη μεταφορά μελισσιών για επαγγελματίες μελισσοκόμους VIDEO


Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Τον Σεργκέι Σενκο δεν τον γνωρίζουμε.
Όμως όσοι μιλάμε με τον Μόσχο Ντιώνια τον ξέρουμε.
Ο Σεργκέι είναι φίλος του Μόσχου από την Ρωσία.
Ο Μόσχος μέσω του Σεργκέι έχει αποκτήσει πρόσβαση στην μελισσοκομική γνώση της Ρωσίας και της πρώην ΕΣΣΔ.
Ο Σεργκέι ζει στην Ελλάδα και ασκεί επαγγελματική μελισσοκομία μαζί με την οικογένεια του.
Σήμερα ο  Σεργκέι, επικοινώνησε μαζί μου για να κάνει γνωστή στους μελισσοκόμους την πρόταση της οικογένειας σε ότι αφορά το κουβάλημα των μελισσιών.
Όλως τυχαία σήμερα μάλιστα, σε μελισσοκομικό πηγαδάκι που στήσαμε στο ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ, στο μελισσοκομικό κατάστημα του Αγρινίου συζητούσαμε αυτό ακριβώ,ς για το πρόβλημα της μεταφοράς των μελισσιών δηλαδή.
Διαβάστε λοιπόν, όσα έχει να προτείνει η οικογένεια Σενκο για την μεταφορά των μελισσιών και δείτε και το σχετικό βίντεο πιο κάτω...Γεια σου Βασίλη, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με δυναμικότητα πάνω από 1500 μελίσσια (ίσως να έχεις ακούσει από των Μόσχο ή κάποιον άλλων για έναν μελισσοκόμο από τι Ρωσία με όνομα Σεργκέι Σενκο αυτή είμαστε εμείς).
Παρακάτω σου παραπέμπω ένα βίντεο και φωτογραφικό υλικό στο οποίο φαίνεται η πρόταση μας για μεταφορά και τρύγο των μελισσιών που περισσότερο απευθύνεται στους επαγγελματίες μελισσοκόμους.
Η κατασκευή ιδέα και υλοποίηση εξολοκλήρου ειναι δική μας.
Δεν το κάνω διαφήμιση αλλά το ανεβάζω για να δώσω ιδέες στους συναδέλφους... το βίντεο είναι κατά την πρώτη του εφαρμογή στη μεταφορά μελισσιών και εξετάζονται οι βελτιώσεις και ατέλειες και των δυο μηχανημάτων.
Είναι πολύ χρήσιμα και δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο στο φορτηγό εφόσον τα πιρούνια μπαίνουν κάτω από της παλέτες δεν ξεπερνάνε τα 150kg το καθένα σε βάρος , οπότε ο μελισσοκόμος δεν χάνει από το ωφέλιμο φορτίο όπως θα γινόταν αν είχες ένα άλλο φορτωτάκι ( πχ bobcat το οποίο και απαγορεύεται στη μεταφορά ).


Τα μηχανήματα δουλεύουν 400kg φορτίο το καθένα (ανύψωση μεταφορά) το κάτω μηχάνημα δουλεύει σε ανισόπεδα εδάφη.
Μετά από μερικές μεταφορές και τρύγους που έχουμε κάνει με τι βοήθεια αυτών των μηχανημάτων πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για των επαγγελματία μελισσοκόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με των αδελφό μου Δημήτρης Σενκο τηλ 6936983700
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών