ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


ΑΠΟ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΛΕΒΕΝ – ΣΟΦΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
Έκθεση Μελισσοκομίας
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 10 – 12 Φεβρουαρίου 2017


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.02.2017

Αναχώρηση από Δημοτικό Κήπο στις 07:30. Δια μέσου συνόρων Προμαχώνα, είσοδος στη Βουλγαρία. To μεσημέρι αφιξη στη Σόφια. Ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Θα επισκεφτούμε τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκι, το Κοινοβούλιο, τη Ρώσικη εκκλησία, την Αγία Κυριακή, και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο Βίτοσα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου εσωτερική πισίνα, σάουνα, fitness, Steam bath & Jacuzzi. Διαν/ση

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11.02.2017.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για για το Πλέβεν, 7η μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπου διεξάγετε η Διεθνής Έκθεση Μελισσοκομίας, η οποία φιλοξενεί πάνω από 3500 χιλιάδες μελισσοκόμους και 100 εταιρίες και οργανισμούς από την Ευρώπη και την Ασία. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα τελευταία προϊόντα στον τομέα της Μελισσοκομίας, κτηνιατρικά φάρμακα, προϊόντα μελιού, καλλυντικά, ποτά, εξειδικευμένη βιβλιογραφία και άλλα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μουσείο Πολέμου στο Πλέβεν και αναχωρούμε για τη Σόφια αργά το μεσημέρι. Άφιξη στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12.02.2017.
Πρόγευμα το πρωινό αναχωρούμε για το Σαντάνσκι, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ, φαγητό και ψώνια. Νωρίς το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Καβάλα. Άφιξη στην πόλη μας νωρίς το βράδυ.

ΑΠΟ MINIMUM 30 MEΧΡΙ 40 ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗ 105€
ΑΠΟ MINIMUM 40 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΙΜΗ 90€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.
* Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό.
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Φ.Π.Α Εντός.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.*Ότι δεν αναφέρεται ρητά. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ διασκέδαση με φαγητό, ποτό και μουσική ( 18€)