Η μικρότερη μελισσοκόμος της Ελλάδας Photos - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η μικρότερη μελισσοκόμος της Ελλάδας PhotosΣτην εκδήλωση του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ένας μελισσοκόμος με την κόρη του με πλησίασε και μου λέει:
- Βασίλη να σου συστήσω την μικρότερη μελισσοκόμο της Ελλάδας.
- Τι εννοείς;
- Εννοώ και να το γράψεις αυτό στον melissocosmo να το μάθει ο κόσμος ότι η κόρη μου είναι μόλις 14 ετών και έχει δικό της μελισσοκομικό βιβλιάριο.- Πολύ ενδιαφέρον αυτό, δεν γνώριζα ότι κάποιος ανήλικος μπορεί να βγάλει μελισσοκομικό βιβλιάριο.
- Και εμείς δεν το γνωρίζαμε, και έπρεπε κάπου να γράψουμε τα μελίσσια μας.
Ούτε εγώ ούτε η σύζυγος μου μπορούσαμε να τα πάρουμε στο όνομα μας.
Έτσι πήγαμε στην περιφέρεια βρήκαμε ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν και έψαξαν τους νόμους και τελικά βρήκαμε ότι ένας ανήλικος μπορεί να έχει μελισσοκομικό βιβλιάριο και μελίσσια στο όνομα του μα δεν δικαιούται επιδοτήσεων μέχρι να γίνει 18 ετών.
Να το γράψεις γιατί και άλλοι συνάδελφοι μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Το αυτό και πράττω σήμερα φίλοι μου, δημοσιεύω την περίπτωση αυτή να το ξέρουν οι μελισσοκόμοι και με φωτογραφία του θεωρημένου βιβλιαρίου ως απόδειξη.
Όμως για να προστατεύσω την μικρή συνάδελφο που είναι ανήλικη δεν φωτογράφισα το όνομα της, και σήμερα δεν το θυμάμαι για να το αναφέρω.
Ας με συγχωρέσει λοιπόν...

Αυτή αποτελεί μια καλή λύση για συναδέλφους που δεν μπορούν να έχουν στο όνομα τους ή στο όνομα της συζύγου τα μελίσσια τους.
Τα ανήλικα τέκνα δικαιούνται μελίσσια και μελισσοκομικό βιβλιάριο.

MELISSOCOSMOS