Βασίλης Ντούρας: Μελισσοκόμοι συμμετάσχετε στις κινητοποιήσεις μαζί με τους αγρότες...Γιατί η πολιτεία τελικά πολεμάει όσους παράγουν σε αυτόν τον τόπο - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Βασίλης Ντούρας: Μελισσοκόμοι συμμετάσχετε στις κινητοποιήσεις μαζί με τους αγρότες...Γιατί η πολιτεία τελικά πολεμάει όσους παράγουν σε αυτόν τον τόποΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Συνάδελφοι ζούμε δύσκολους καιρούς.
Εδώ και χρόνια παλεύουμε για επιβίωση.
Όμως η πολιτεία αντί να μας στηρίζει μας πολεμάει.
Πολεμάει όσους παράγουν.
Ο μόνος δρόμος που μας μένει είναι ο δρόμος του αγώνα.

Γι’ αυτό η Όμοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος στηρίζει και συμμετέχει στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μελισσοκόμους να συμμετέχουν ενεργά στις αγροτικές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στην περιοχή τους, με βασικά αιτήματα:

  • Την άμεση αλλαγή του ασφαλιστικού και φορολογικού που μαςαποθαρρύνει από το να παράγουμε και οδηγεί μας στην καταστροφή.
  • Την άμεση εξομάλυνση της διαδικασίας εφαρμογής του νέου τριετούς Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας, όπως ακριβώς εφαρμοζόταν επί 18 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. 
  • Την άμεση επίλυση θεσμικών αιτημάτων του κλάδου, που έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και τα οποία θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στημελισσοκομία χωρίς να επιβαρύνουν στο ελάχιστο το κρατικό ταμείο.Συνάδελφοι ας βγούμε όλοι μαζί στο δρόμο. Εχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε αν θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για μας και για τη χώρα. 

Για το Δ.Σ. της Ό.Μ.Σ.Ε.

Βασίλης Ντούρας Πρόεδρος