Επανάσταση στις τροφές από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ: Νέα τροφή με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ειδική για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μελίσσια!!! - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Επανάσταση στις τροφές από την ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ: Νέα τροφή με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ειδική για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μελίσσια!!!


VITAMIN PLUS τροφή για μακροζωία στις μέλισσες και πολλούς γόνους!!!

Φίλες και φίλοι έχουμε δει εδώ στον MELISSOCOSMO αναλυτικά ότι η διατροφή της μέλισσας παίζει κυρίαρχο ρόλο τόσο στην αντοχή όσο και στην μακροζωία της.
Ξέρουμε πως όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα στοιχεία που χρειάζεται η μέλισσα της τα προσφέρει η φύση.
Όμως κάποιες φορές υπάρχουν ειδικοί λόγοι που αυτό είναι δύσκολο να γίνει.
Είτε γιατί ο καιρός είναι ανάποδος, είτε επειδή σε μια περιοχή δεν υπάρχει πολλή γύρη κάποιες φορές οι μέλισσες δεν παίρνουν τις βιταμίνες που χρειάζονται και τότε αρχίζουν τα προβλήματα...Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις που οι μέλισσες χρειάζονται λίγη βοήθεια.
Αυτό μπορεί να συμβεί μετά από εξαντλητική συλλογή μελιτωμάτων κυρίως, όπου τα κορίτσια μας κουράζονται πολύ, ή και μετά από δύσκολο ξεχειμώνιασμα που έχουν χάσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, όπως ακόμα και μετά από δηλητηριάσεις λόγω ραντισμάτων κτλ.


Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι μέλισσες μας κινδυνεύουν στην καλύτερη περίπτωση να μην αναπτυχθούν σωστά, και στην χειρότερη να χαθούν ολοκληρωτικά.

Γι αυτό η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ προχώρησε στην Παρασκευή μιας νέας υπερτροφής με βιταμίνες ιχνοστοιχεία και αμινοξέα ειδικά για την τόνωση του οργανισμού των μελισσών.

Πρόκειται για ζυμωτή τροφή, κρύας ζυμώσεων δηλαδή.

Η νέα τροφή της ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ φέρει:

α) Βιταμίνες (Α, D3, E, K3,B1, B2, B6, B12, C, CAL-D PANT)
β) Μέταλλα : Φώσφορος,Ασβέστιο,Νάτριο,Νιασίνη
γ) Αμινοξέα: Aλανίνης (ALA), Αργινίνη (ARG), Ασπαρτικό Οξύ (ASP), Κυστεΐνη (CYS),Γλουταμινικό Οξύ (GLU),Γλυκίνη (GLY),Ιστιδίνη (HYS),Ισολευκίνη (ILE),Λευκίνη (LEU),Λυσίνη (LYS),Μεθειονίνη (MET),Φαινυλαλανίνη (PHE),Προλίνη (PRO),Σερίνη (SER),Θρεονίνη (THR),Τυροσίνης (TYR),Βαλίνη (VAL).

 Η νέα τροφή VITAMIN PLUS υπόσχεται πολλούς γόνους, και μεγάλη διάρκεια ζωής για τις εργάτριες.
Ενώ την βρίσκουμε σε πολύ οικονομική τιμή στα 0.94 Ευρώ + ΦΠΑ.


Ρώτησα λοιπόν έναν φίλιο που ήξερα ότι την δοκίμασε και μου είπε ότι μέσα στον χειμώνα όταν την έδωσε οι μέλισσες του έριξαν 3 πλαίσια γόνο, οπότε προμηθεύτηκα κι εγώ και την έδωσα σε 50 μελίσσια για δόκιμη πριν λίγες ημέρες.
Περιμένω με αγωνία να περάσουν κάποιες μέρες και να πάω να δω το αποτέλεσμα.
Έτσι είπα να σας ενημερώσω λοιπόν.

Αν θέλετε να δείτε ή να παραγγείλετε την τροφή VITAMIN PLUS κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω...

http://www.melissokomiki.com/index.php?route=product/product&path=89_96&product_id=403


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών