Μεγάλος διαγωνισμός Facebook ANEL Co Beekeeping αξίας 849 Ευρώ - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Μεγάλος διαγωνισμός Facebook ANEL Co Beekeeping αξίας 849 Ευρώ


Νέος διαγωνισμός Anel Co! Φέτος σας δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά δώρα με την υπογραφή της ANEL!
Α. Κριτήρια ανάδειξης νικητή:
1. Κάντε Like στην σελίδα του Facebook της ANEL
2. Κάντε Like στο άλμπουμ του διαγωνισμού στο Facebook
3. Αποστείλετε μία φωτογραφία με προϊόν της ANEL από το μελισσοκομείο σας στον σύνδεσμο https://script.google.com/macros/s/AKfycbxjgwfutK4-YTz9N4aDb-BmJkelrRowX3mMqgIU-tLDa-ZjGkq0/exec εκεί μέσα γράφουν τα στοιχεία τους και ανεβάζουν τις φωτογραφίες (πλαστική κυψέλη ή πλαστικό πλαίσιο ή σήτα πρόποληςς ή γυρεοσυλλέκτης ή σύστημα βασιλοτροφίας ANEL).
Οι φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν και θα ανεβούν στο Facebook page της ANEL. Οι φωτογραφίες με τα περισσότερα Like θα αναδείξουν τους 3 νικητές.


Έναρξη: 1η Μαρτίου 2017 (Τετάρτη και ώρα 9:00)
Λήξη: 30 Απριλίου 2017 (Κυριακή και ώρα 18:00) Οι νικητές θα ανακοινωθούν με post στο Facebook page της ANEL. Στις 30 Απριλίου θα ανεβούν όλες οι φωτογραφίες μαζί σε φάκελο της σελίδας Facebook ΑΝΕL Co, ώστε να ξεκινήσει σε όλους ταυτόχρονα η ψηφοφορία μέσω Like στην φωτογραφία. Στις 31 Μαΐου (ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00) λήγει η ψηφοφορία με Likes.

Οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα Like είναι οι νικητές του διαγωνισμού. Πέμπτη 1η Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι νικητές στο Facebook page της ANEL
Σε περίπτωση λανθασμένης αναφοράς ή αποστολής των απαιτούμενων πληροφοριών, η συμμετοχή μετατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα ο οποίος θα πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Β. Έπαθλα Διαγωνισμού:
ΒΡΑΒΕΙΑ-ΝΙΚΗΤΕΣ
1ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Κιτ συλλογής προϊόντων από την κυψέλη
Εκτός από το μέλι, ο μελισσοκόμος μαζεύει γύρη, πρόπολη και βασιλικό πολτό!2ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Κιτ «προχωρημένων» μελισσοκόμων
Οι μελισσοκόμοι χρειάζονται συνεχώς νέο εξοπλισμό. Αγαπάνε «τα κορίτσια¨ τους και θέλουν να τις προσφέρουν ότι καλύτερο για να ζήσουν και να αναπτυχθούν! Τι καλύτερο από τις κυψέλες και τα εξαρτήματα ANEL Co!3ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Σεμινάρια στο Υποκ. Ν. Ρυσίου
Η μελισσοκομεία συνδέεται άμεσα με την όρεξη για συνεχή μάθηση! Μάθετε στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης στην πράξη πώς να φτιάχνετε τα δικά σας βάμματα, αλοιφές, κρέμες, σαπούνια, να γνωρίζετε την χλωρίδα της Ελλάδας, αλλά και να καταπολεμείτε τις ασθένειες και να παράγετε το δικό σας βασιλικό πολτό! Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο σεμινάριο σας αποστέλλονται οι σημειώσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email.

 *τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μπορεί να αλλάξουν οι ημερομηνίες


http://anel.gr/