Σημαντικό μήνυμα αναγνώστη: Έκανα το τεστ στις κηρήθρες και τις βρήκα νοθευμένες με παραφίνη!!! - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Σημαντικό μήνυμα αναγνώστη: Έκανα το τεστ στις κηρήθρες και τις βρήκα νοθευμένες με παραφίνη!!!


Ο Γιώργος από τα Γιαννιτσά, έκανε το τεστ με τις κηρήθρες.
Το τεστ της άνοσης που αποκαλύπτει αν μια κηρήθρα περιέχει παραφίνη η όχι.
Έχω περιγράψει πως γίνεται το τεστ ΕΔΩ
Ο Γιώργος λοιπόν, έκανε το τεστ σε δικό του κερί, και σε κερί από κηρήθρα γνωστής επώνυμης εταιρείας, που φημίζεται μάλιστα για τις κηρήθρες της.
Το πείραμα απέδειξε στον Γιώργο πως όχι μόνο οι κηρήθρες περιείχαν παραφίνη, μα παρείχαν θα έλεγα.
Φυσικά ο συνάδελφος έγινε μπουρλότο, άρχισε να βρίζει και ψάχνει άκρη, για καταγγελία ώστε να επέμβουν οι αρχές.

Εξήγησα στον Γιώργο, ότι πρέπει να απευθυνθεί στο τμήμα εμπορίου, μα είναι δύσκολη υπόθεση καθώς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να ορίζει ότι οι κηρήθρες πρέπει να γίνονται με καθαρό μελισσοκέρι.
Βλέπετε οι Έλληνες ερευνητές φρόντισαν να βάλουν ψηλά το πήχη της αυστηρότητας για το ελληνικό μέλι, για τον ελληνικό βασιλικό πολτό πχ, τα σάκχαρα του πρέπει να είναι το ανώτερο στο 3%, αλλά τις κηρηθρες και τις μελισσοτροφές που βγάζουν οι έμποροι και μας τις πουλάνε τις άφησαν σκόπιμα στο φλου.
Φυσικά αποκρύπτω τα μπινελίκια του Γιώργου, όπως και το όνομα της εταιρείας, αφού όπως σας είπα νομικό πλαίσιο για να αποδειχτεί η νοθεία δεν υπάρχει, οπότε μπελά θα βρούμε αν το δημοσιεύσουμε.
Δημοσιεύω το σχόλιο όμως, και ενθαρρύνω όλους να κάνουν το πείραμα για να δουν με τα μάτια τους πόσο μας δουλεύουν, και τι μας πουλάνε οι εταιρείες...


ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΣΜΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,ΣΕ ΚΕΡΙ ΤΟΥ (...) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΌ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΡΙ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΙΓΜΑ ΚΕΡΙΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΓΚΟΥ ,ΤΟΥ (...)  ΔΕΝ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΒΑΛΑ ΔΥΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΟΘΕΙΑΣ.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΟΙ (Α...Σ) ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΓΑ ΚΤΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ....
ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.
ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΣΑ


MELISSOCOSMOS