Απαγορεύουν και το ψάρεμα.CODEX ALIMENTARIUS για όλους - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Απαγορεύουν και το ψάρεμα.CODEX ALIMENTARIUS για όλους


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Τελικά ότι έχω πει κατά καιρούς εγώ ο γραφικός ο Λιακόπουλος, έχουν βαλθεί να τα επιβεβαιώσουν όλα. Μετά την απαγόρευση της ιδιοκαλλιέργειας, μετά την απαγόρευση, του να έχεις ένα δικό σου μπαχτσέ με ζαρζαβατικά, μετά από την απαγόρευση, του να έχει κανείς οικόσιτα ζώα, όπως ορίζει ο διατροφικός κώδικας, ο γνωστός πλέον CODEX ALIMENTARIUS, που εδώ και πάνω από οκτώ χρόνια αποκάλυψα, τώρα ήρθε και η ώρα της απαγόρευσης του ψαρέματος.


Θα πει κανείς, τι τους πειράζει τους κυβερνώντες τον πλανήτη, ο μπαχτσές, ή τα κοτοπουλάκια, ή ένα αρνάκι, ή μία κατσίκα, ή τα ψαράκια που μπορεί ο καθένας να ψαρέψει και βάλανε όλες τις κυβερνήσεις να βάλουνε τους κρατικούς μπράβους (βλέπε αστυνομία) να κυνηγάει τον κόσμάκη;;

Φίλοι μου, όλα αυτά που προανέφερα, είναι μέθοδοι με τις οποίες, ο απλός πολίτης μπορεί να εξασφαλίσει την διατροφή του, ίσως και το ανταλλακτικό εμπόριο και να μην πεινάσει. Δώσε μου τρία αυγά, πάρε μερικά ψάρια, δώσε μου μερικές ντομάτες, πάρε λίγο αλεύρι κτλ κτλ.
Η νέα τάξη, θέλει να έχουμε ανάγκη να πάμε στα σούπερ μάρκετ της και να αγοράσουμε τα μεταλλαγμένα προϊόντα της, με τα λεφτά (για την ώρα) και το χάραγμά της (σε λίγο καιρό).

Θέλει να μας έχει στο χέρι.

Απαγόρευσε λοιπόν, το να μαζεύεις βρόχινο νερό, απαγόρευσε τις γεωτρήσεις μέσα στο οικόπεδό σου, απαγόρευσε τα οικόσιτα ζώα, απαγόρευσε τις ιδιοκαλλιέργειες, τώρα και το ψάρεμα.
Είμαστε δούλοι, που παρακαλάνε για μισθούς και συντάξεις πείνας.
Έχουν κατασχέσει τα σπίτια όλου του κόσμου με την Ατζέντα 21, για την οποία σας μίλησα από το 2007.

Απλά, μερικοί δεν το κατάλαβαν ακόμη.

Για σκεφτείτε. Αν δεν πληρώσετε ΕΝΦΙΑ, θα σας κατάσχουν το σπίτι. Αν δεν πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας, θα σας κατάσχουν το αυτοκίνητο.
Αν ο ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά και ο μισθωτός, δεν πληρώσουν τους υπέρογκους πλέον φόρους, πάνε φυλακή.
Όλοι δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να συντηρούμε το σύστημα.
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει όλη αυτή τη χλαίμπα, είναι η καταστροφή των ηλεκτρονικών μεθόδων ελέγχου και παρακολούθησης των πάντων.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να έρθει το φλας του Ήλιου.

Ίσως σύντομα να λυτρωθούμε.

ΠΗΓΗ
prisonplanet