Καμμένος: Καλύτερα να παίρνει τα λεφτά το κράτος από τον παππού παρά ο εγγονός για να πίνει καφέ - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Καμμένος: Καλύτερα να παίρνει τα λεφτά το κράτος από τον παππού παρά ο εγγονός για να πίνει καφέ


Τέτοιες δηλώσεις δεν ακούμε κάθε μέρα οπότε αξίζει να φιλοξενηθεί εδώ αν και δεν είναι μελισσοκομική είδηση.
Πρόκειται άλλωστε για δήλωση που θα μείνει στην ιστορία, όπως έμειναν και άλλα μαργαριτάρια που έχουν πει πολιτικοί...(Στρατηγός Άνεμος Πολύδωρας, Λεφτά υπάρχουν ΓΑΠ, Τα φάγαμε όλοι μαζί Πάγκαλος).
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι προ κρίσης οι καλύτεροι πελάτες μου ήταν οι παππούδες που αγόραζαν μελάκι και το έστελναν στα εγγόνια τους.
Τώρα οι κακόμοιροι δεν βγαίνουν να αγοράσουν μέλι ή αγοράζουν ελάχιστο και απ ότι βλέπω ετοιμάζονται να τους στύψουν ακόμα περισσότερο.
Τέλος να τονίσω ότι από φέτος δεν πρέπει να αγωνιούμε για το αν θα είναι καλές οι χρονιές κι αν θα βγάζουμε μέλι, αλλά για το αν θα μπορέσουμε να πουλήσουμε το όποιο μέλι βγάλαμε καθώς η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει μειωθεί δραματικά!!!


 
Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε πως είναι καλύτερο το κράτος να παίρνει τα 100 ευρώ από τον παππού παρά ο εγγονός που θέλει να παίζει τάβλι και να πίνει καφέδες αφού τα συγκεκριμένα χρήματα θα γίνουν εργοδοτική εισφορά για «να βρω εγώ δουλειά στο παιδί να μην πίνει φραπέ»!

Η συγκεκριμένη άστοχη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου έγινε σε μία προσπάθεια υπεράσπισης των δυσβάσταχτων μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση. Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χρησιμοποίησε ως επιχείρημα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια τους και κυρίως σε εκείνα που είναι άνεργα, λέγοντας πως είναι καλύτερο να μην παίρνουν τα εγγόνια τίποτα αφού τα χρησιμοποιούν για να πίνουν καφέδες!

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.
ΠΗΓΗ
http://marketnews.gr/