ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ: Κερδίζουμε με κλειστά μάτια... τα βραβεία iTQi - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ: Κερδίζουμε με κλειστά μάτια... τα βραβεία iTQi


2008, 2011, 2014 και 2017! Έχουμε κάνει σύστημα τα βραβεία στην τυφλή γευστική δοκιμή Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης).
Και φέτος το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ απέσπασε την υψηλότερη βαθμίδα διάκρισης (3 Αστέρια) που αποδίδεται μόνο σε εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας προϊόντα.Επίσης έχουμε και έναν λόγο παραπάνω να είμαστε περήφανοι αφού η μαρμελάδα ΑΤΤΙΚΗ με γεύση φρούτα του δάσους κατάφερε να γλυκάνει τους κριτές κερδίζοντας 2 Αστέρια στην τυφλή γευστική δόκιμη Superior Taste Award.
Το Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης) είναι από τα σημαντικότερα βραβεία γεύσης στον κόσμο., και υποστηρίζεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality (iTQi).
Την κριτική επιτροπή αποτελούν διακεκριμένοι σεφ και γευσιγνώστες που αναγνωρίζονται ως διεθνείς αυθεντίες και είναι μέλη των επιφανών οργανισμών (Hellenic Chefs Association Academie Culinaire de France, Federazione Italiana Cuochi. κ.ά).

Όσο κι αν μας έχουν γλυκάνει τα βραβεία εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και με περίσσια αγάπη να δημιουργούμε για εσάς ό,τι αξίζει αληθινά!