Έρχεται η τέταρτη ζυγαριά του Melissocosmou: BeeZon με τρελές δυνατότητες - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Έρχεται η τέταρτη ζυγαριά του Melissocosmou: BeeZon με τρελές δυνατότητες


Σε λίγες ημέρες παραλαμβάνω την τέταρτη μελισσοκομική μου ζυγαριά η οποία θα πάει σφεντόνα στα έλατα.
Και θα πάει εκεί εξαιτίας των δυνατοτήτων της αφού θα μπορώ να έχω εικόνα κάθε μισή ώρα από την δουλειά των μελισσιών.
Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα βλέπουμε online σχεδόν την δραστηριότητα των μελισσιών μέρα και νύχτα.
Αυτό το υπερεργαλείο που είναι κατασκευασμένο από Έλληνες μελισσοκόμους με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα πως δραστηριοποιείται το σμήνος μέρα και νύχτα αλλά και πότε δίνουν μέλι οι νομές.
Ασφαλώς η συγκεκριμένη ζυγαριά είναι εφοδιασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ειδικά για τον Melissocosmo, προκειμένου οι αναγνώστες να έχουν τέλεια εικόνα από τις νομές και να ενημερώνονται.

Θα ελέγχεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσω ίντερνετ για την κατάσταση που επικρατεί ανα μισάωρο, θα στέλνει e-mail αρκετές φορές την ημέρα και δυο sms στο κινητό.
Θα ζυγίζει με ακρίβεια γραμμαρίου και θα έχει κυριολεκτικά τρελές δυνατότητες.
Θα μας βοηθήσει να δούμε την εργασία του σμήνους ακόμα και την νύχτα και τις καιρικές συνθήκες στο μελισσοκομείο σε πραγματικό χρόνο.


BeeZone λοιπόν και μείνετε συνδεδεμένοι εδώ στο Blog των μελισσοκόμων για να μάθουμε τα πάντα γύρω από τις μέλισσες και τις νομές.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω για να δείτε το Site της ζυγαριάς Beezone

http://www.beezon.gr/