Σούπερ συνταγή για μελισσοτροφή για τους αναγνώστες μας video - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Σούπερ συνταγή για μελισσοτροφή για τους αναγνώστες μας video


Φίλες και φίλοι ο MELISSOCOSMOS θέλω να γνωρίζετε ότι δεν σταματάει ποτέ την αναζήτηση της μελισσοκομικής γνώσεως, η οποία πιστεύω ακράδαντα ότι είναι αστείρευτη.
Καθημερινά διερευνά δυο και τρεις περιπτώσεις θεμάτων, τα οποία δημοσιεύονται μερικές μέρες αργότερα όταν ολοκληρωθούν ως άρθρα.
Κάποια άρθρα μάλιστα μπορεί να πάρει και μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν.
Σας έχω υποσχεθεί από καιρό, ότι θα σας δώσω συνταγή μελισσοτροφής όπου δεν θα χρειάζεται να σπάσουμε την ζάχαρη, και αυτό επειδή ξέρω ότι πολλοί είναι οι μελισσοκόμοι που δεν διαθέτουν τριβείο ζάχαρης, και ιδίως οι ερασιτέχνες.
Η συνταγή είναι πανεύκολη και το μόνο απαραίτητο που χρειαζόμαστε είναι ένα κάλο θερμόμετρο για να μετράμε την θερμοκρασία του μίγματος που δεν πρέπει να υπερβεί τους 116 C.Η συνταγή είναι για μια εξαιρετικής ποιότητας ιμβερτοποιημένης τροφής που συναγωνίζεται επάξια τις καλύτερες από πλευράς ποιότητας τροφές του εμπορίου.Τα υλικά της απλά.
Χρειαζόμαστε ζάχαρη νερό και κρεμόριο.
Το κρεμόριο είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική, και προέρχεται από την ψίχα του σταφυλιού.
Η ιδιότητα του είναι να αποτρέπει την κρυστάλλωση της ζάχαρης και είναι αυτό που πετυχαίνει την ιμβερτοποίηση της τροφής.
Μπορούμε να το βρούμε εύκολα στα σούπερ μάρκετ συνήθως στα ράφια οπού υπάρχει και το αλεύρι.


Στο παρακάτω βίντεο έχω βάλει υπότιτλους, και έχω ψάξει πολλούς μήνες την συνταγή τόσο σε Ελληνικές πηγές όσο και στο εξωτερικό μέχρι να μου δοθεί το κρεμόριο ως απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία της συνταγής.
Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία μπορείτε το μείγμα να το ρίξετε σε μια μεγάλη φόρμα και όταν κρυώσει να το κόψετε ή σε πολλές μικρότερες φόρμες του ενός και δυο κιλών.

Κάντε κλικ στο ανάλογο κουτάκι του βίντεο για να σας βγάλει υπότιτλους 

Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και σας εύχομαι καλή επιτυχία.

MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...