Εργαλείο διαχείρισης μελισσοκομείου www.beeing.gr - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Εργαλείο διαχείρισης μελισσοκομείου www.beeing.gr


Ο Θοδωρής μου έστειλε το παρακάτω e-mail.
Δημιούργησε μια εφαρμογή διαχείρισης μελισσοκομείου.
Ο μελισσοκόμος δηλαδή αντι ημερολογίου θα μπορεί μέσω του κινητού ή του υπολογιστή να έχει δεδομένα για την κατάσταση των μελισσιών του.
Νομίζω ότι η καλύτερη περιγραφή είναι να διαβάσετε το μήνυμα του Θοδωρή και μπορείτε να δείτε την υπηρεσία κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο www.beeing.gr

Καλημέρα Βασίλη,
ονομάζομαι Θοδωρής Καφαντάρης και είμαι μελισσοκόμος.Το μελισσοκομείο μου το έχω στην περιοχή της Αργολίδας και κινούμε στην κεντρική Πελοπόννησο. 


Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την μελισσοκομία είδα ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη για καταγραφή των παρατηρήσεων που κάνουμε στα μελίσσια μας. Η καταγραφή στα χαρτιά έχει πολλές δυσκολίες δεδομένου ότι θα πρέπει να συντηρείς πολλούς φακέλους και δεν μπορείς να ανακτήσεις εύκολα και γρήγορα παρελθοντικά στοιχεία.
Λόγω των σπουδών μου στην πληροφορική αποφάσισα να φτιάξω μια εφαρμογή (www.beeing.gr) στην οποία ο μελισσοκόμος θα διαχειρίζεται το/τα μελισσοκομεία του με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που στο τέλος θα τον οδηγεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τα μελίσσια του.
Επειδή έχω δει ότι προωθείς τις προσπάθειες νέων μελισσοκόμων θα ήθελα να αναφέρεις την σελίδα στο blog σου και γιατί όχι να την χρησιμοποιήσεις και εσύ και να μου δώσεις feedback για βελτιώσεις ή προσθήκες νέων χαρακτηριστικών.
Σαν άμεσες βελτιώσεις θα είναι οι αναφορές που θα γεννάει το σύστημα για να βοηθάει το μελισσοκόμο να πάρει καλύτερες αποφάσεις.
Μελλοντικές προσθήκες θα είναι να εντάξω πρόγραμμα για βασιλοτροφία.
Επισυνάπτω το εγχειρίδιο χρήσης του site.
Ευχαριστώ,
Θοδωρής Καφαντάρης
6937085772.


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...