Πανελλήνια οδική βοήθεια μελισσοκόμων - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Πανελλήνια οδική βοήθεια μελισσοκόμων


Ο μελισσοκόμος είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει τις ανθοφορίες και τις νομές ανά την Ελλάδα, διανύοντας πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα.
Και δεν είναι λίγες οι φορές που τα μελισσοκομικά αυτοκίνητα παθαίνουν βλάβη στον δρόμο.
Η οδική βοήθεια αν έχουμε το αυτοκίνητο μας ασφαλισμένο, μπορεί να μας μεταφέρει με ασφάλεια στην πλησιέστερη πόλη σε συνεργείο.
Το θέμα όμως είναι τι θα γίνουν τα μελίσσια που έχουμε φορτωμένα στο αυτοκίνητο μας.
Σε μέρη μακρινά, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων ο μελισσοκόμος πολλές φορές βρίσκεται σε καταστάσεις απόγνωσης από κάτι τέτοιες δυσκολίες.
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο μελισσοκόμοι από όλη την Ελλάδα, κάτοχοι φορτηγών έχουν προσφερθεί δημιουργώντας ένα δίκτυο προστασίας για τους συναδέλφους τους.

Έτσι υπάρχει η δυνατότητα αν μείνετε και είστε φορτωμένοι μελίσσια να έρθει ένα μελισσοκομικό αυτοκίνητο και να μεταφέρει τα μελίσσια σας σε ασφαλές μέρος μέχρι να επιδιορθωθεί το δικό σας.
Από την σελίδα της ΟΜΣΕ αναδημοσιεύω την σχετική λίστα.

Σε ότι με αφορά, σε λίγο καιρό που θα αποκτήσω και εγώ μεγάλο μελισσοκομικό όχημα θα μπει και το δικό μου όνομα σε αυτή την λίστα.
Και θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Καραγκούνη από τα Ιωάννινα γιατί όταν χρειάστηκα βοήθεια, παρά την κούραση του και την περασμένη ώρα έσπευσε να με βοηθήσει.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...