ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ APIVITA: Αστειεύτηκε για την εξαγορά της εταιρείας και του κόλλησε η κερήθρα στο στόμα - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ APIVITA: Αστειεύτηκε για την εξαγορά της εταιρείας και του κόλλησε η κερήθρα στο στόμα


Την επιχείρηση Apivita είχε στο πλάνο του να επισκεφθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιχειρεί τον τελευταίο καιρό με ένα «σόου» επικοινωνιακό να πείσει για τις προθέσεις του στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την εταιρεία Apivita, η οποία μετά από διαπραγματεύσεις με σειρά ελληνικών και ξένων ομίλων καλλυντικών, κατέληξε τον Μάρτιο του 2017 σε συμφωνία εξαγοράς της από την ισπανική εταιρία Puig, που εδρεύει στη Βαρκελώνη.


Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με τους Έλληνες και ξένους εκπροσώπους της Apivita ενώ δοκίμασε προϊόντα όπως τσάι και κερήθρα. Το τελευταίο προϊόν, μάλιστα, προκάλεσε και ένα πρόβλημα στον πρωθυπουργό καθώς κόλλησε στα δόντια του με τον ίδιο να προσπαθεί για αρκετά δευτερόλεπτα να «απελευθερωθεί».Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκε για τα βότανα ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να κάνει και έναν αστεϊσμό με την παρουσία της Apivita λέγοντας, κατά πληροφορίες, πως «ό,τι είναι η Μπαρτσελόνα για το ποδόσφαιρο είναι για η Apivita γι τα προϊόντα».
ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...