ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ) - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΟΣΠΟΡΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)


Στα πλαίσια της 45ης διεθνούς έκθεσης Apimondia που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή 28 Σεπτεμβρίου (ώρα αναχώρησης 23:59) και επιστροφή 1 Οκτωβρίου 2017 αργά το απόγευμα!
Κόστος συμμετοχής : 125 ευρώ σε τετράστερο ξενοδοχείο και ξεναγό!
Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα:

1η & 2η μέρα
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο στις 23.30 και αναχώρηση. Με τις απαραίτητες στάσεις, φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων για έλεγχο των διαβατηρίων και ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κων/πολη νωρίς το πρωί. Θα επισκεφτούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για ξενάγηση την Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή – Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Ακολουθεί επίσκεψη στο περίφημο ανάκτορο ΤΟΠ ΚΑΠΙ παλαιότερη κατοικία του Σουλτάνου με υπέροχα εκθέματα. Η σημερινή μας περιήγηση ολοκληρώνετε με την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν. Διαν/ση
3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για τον εκθεσιακό χώρο. Για όσους δεν επισκεφτούν την έκθεση θα συνεχίσουμε για το μουσείο με τις μινιατούρες. Ακολουθεί η επίσκεψη μας στο ΠΙΕΡ ΛΟΤΙ για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Αργά το απόγευμα ακολουθεί η προαιρετική κρουαζιέρα με πριβέ καραβάκι στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ.
4η μέρα
Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για περιήγηση του Βοσπόρου, της Κρεμαστής Γέφυρας και πέρασμα στην Ασιατική Τουρκία απ’ όπου προαιρετικά με ναυλωμένο καράβι θα επισκεφτούμε τα Πριγκηπόνησα. Πρώτη στάση στην Χάλκη όπου και θα επισκεφτούμε την Θεολογική Σχολή και κατόπιν την Πρίγκιπο. Γνωριμία με το νησί. Γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στην Κων/πολη και αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
2 διαν/ση στο ξενοδοχείο TAXIM EXPRESS 4* (πρώην TRYP) στην περιοχή ΤΑΧΙΜ με πρωινό
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τοπικό Ελληνόφωνα ξεναγό
Συνοδό – αρχηγό του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον γεύματα, ποτά εκδηλώσεις και γενικά ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
Stella's Tours : 2510 222002
Μιχάλης Αλεξιάδης : 6944240622

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...