Βόμβα από τον Λεωνίδα Χαριστό: Επι έναν χρόνο δοκιμάζαμε την θυμόλη για την Νοζεμίαση και δεν έκανε τίποτα... video - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Βόμβα από τον Λεωνίδα Χαριστό: Επι έναν χρόνο δοκιμάζαμε την θυμόλη για την Νοζεμίαση και δεν έκανε τίποτα... video


Έτσι εξηγείται γιατί χάθηκαν χιλιάδες μελίσσια στην Βόρεια Ελλάδα τον περασμένο χειμώνα του 2016-2017!!!

Φίλες και φίλοι μια δήλωση βόμβα κατέγραψε η κάμερα του MELISSOCOSMOU στο μελισσοκομικό σεμινάριο της Πάτρας.
Ο ερευνητής είπε όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω ότι δοκίμασαν για έναν ολόκληρο χρόνο την θυμόλη κατά της Νοζεμίασης και δεν είδαν διαφορά στις μετρήσεις των σπορίων.
Μα τότε τι μας λέει το πανεπιστήμιο ρώτησε ένας από το κοινό;
Το Πανεπιστήμιο υπολογίζει ότι αν όλοι οι μελισσοκόμοι της Ελλάδας βάζουν θυμόλη σε όλα τους τα μελίσσια 8 φορές τον χρόνο συνεχόμενα για 10 χρόνια ότι τότε θα φανεί η διαφορά απάντησε ο Λεωνίδας Χαριστός.
Εσύ τι λες ποια είναι η γνώμη σου ρώτησε ο MELISSOCOSMOS;
Μας έκοψαν τα φτερά όταν μας είπαν για 10 χρόνια απάντησε ο ερευνητής, την βάλαμε επι έναν χρόνο και δεν είδαμε κανένα αποτέλεσμα.

Εξετάσαμε πολλά σκευάσματα και σκόρδο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πρόσθεσε ο ερευνητής.
Για το nozevit ποια η γνώμη σου ρώτησε ξανά ο MELISSOCOSMOS.
Δεν το γνωρίζουμε, τώρα που μου το λες θα το δοκιμάσουμε και αυτό.

Συνάδελφοι ο MELISSOCOSMOS σας τα λέει από καιρό, ότι σε ότι αφορά την θυμόλη δεν προκύπτει από πουθενά η δράση της κατά της νοζεμίασης όχι μόνο στην Ελλάδα μα και στο εξωτερικό.
Οι υποθέσεις για βελτίωση της κατάστασης κατά της Νοζεμίασης μετά την πάροδο 10 ετών και εφόσον όλοι οι μελισσοκόμοι την βάλουν σε όλα τα μελίσσια Χ8 φορές τον χρόνο 4 φορές την άνοιξη και 4 φορές το φθινόπωρο, προέρχονται από Τουρκικό πανεπιστήμιο μα ακόμα από πουθενά αλλού δεν διασταυρώθηκαν.

Επίσης να πω ότι...
Ο MELISSOCOSMOS ρώτησε αν αληθεύει ότι το οξαλικό οξύ δρα και κατά της νοζεμίασης και η απάντηση του ερευνητή ήταν όχι.
Ένας συνάδελφος του είπε ότι βάζει χαμομήλι στο σιρόπι για αντιμετώπιση της νοζεμίασης και η απάντηση που πήρε ήταν ότι το χαμομήλι δεν κάνει κακό, μα δεν βοηθάει κιόλας.

Να τονιστεί ότι ο ερευνητής σημείωσε ότι μιλάμε πάντα για πρόληψη, γιατί για θεραπεία δεν υπάρχει τίποτα νόμιμο είτε παράνομο που να θεραπεύει τα άρρωστα από Νοζεμιαση μελίσσια.

Προκαλώ τον οποιονδήποτε θα βρει έρευνα Ελληνική ή ξένη που να αποδεικνύει την δράση της θυμόλης κατά της νοζεμίασης να μας την γνωστοποιήσει ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Ο MELISSOCOSMOS στην ομάδα του στο Facebook έθεσε αυτό το ερώτημα.


Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...