Μήνυση κατά μελισσοκομικής ομάδας στο Facebook και κατά ερευνητή: Τι θα συμβεί... - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Μήνυση κατά μελισσοκομικής ομάδας στο Facebook και κατά ερευνητή: Τι θα συμβεί...


Όπως ήδη σας έχει αποκαλύψει ο Melissocosmos έχει γίνει μήνυση κατά μελισσοκομικής ομάδας του Facebook και κατά ερευνητού μελισσοκομίας
Θα προσπαθήσουμε σήμερα να προσεγγίσουμε τι σημαίνει αυτό και τι μπορεί να συμβεί.

Ας δούμε την περίπτωση για τον ερευνητή πρώτα.
Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα.
Γιατί ο ερευνητής έχει προϊστορία με δίκες, έχει χάσει αγωγή μάλιστα στο παρελθόν και γλίτωσε όταν αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Όλα αυτά θα λειτουργήσουν εναντίον του οπωσδήποτε, και αν υπήρχε ανασταλτικός χαρακτήρας από κανένα δικαστήριο του παρελθόντος τώρα θα ενεργοποιηθεί.
Επιπλέον ενδεχομένως μάρτυρες κατηγορίας από την νησιωτική κυρίως Ελλάδα θα μπορούσαν να του προκαλέσουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Δεν γνωρίζουμε το κατηγορητήριο για τον ερευνητή, σίγουρα όμως η μήνυση λογικά θα είναι καλά δεμένη με την υπόθεση.


Πάμε και στην ομάδα του Facebook.
Εδώ τα πράγματα είναι χειρότερα.
Πέντε μηνύσεις έχουμε.
Η ομάδα αυτή έχασε τον έλεγχο.
Πορώθηκε τόσο πολύ που έχασε τον έλεγχο σε ότι αφορά την προσβολή και την διαπόμπευση των ανθρώπων.
Στο στόχαστρο της μπήκαν ακόμα και γυναίκες, απλοί πολίτες που δεν τους έφταιξαν σε τίποτα.
Φωτογραφίες και ονόματα ανθρώπων που συνοδεύονταν από γελοιότητες και χλευασμό υπάρχουν δεκάδες που μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρους τους στο δικαστήριο.
Σε περίπτωση αγωγής θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Και αν ακόμα κάποιοι δηλώνουν ότι η τσέπη τους δεν έχει τίποτα μέσα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για αυτούς καθώς δεν θα μπορούν να κινήσουν λογαριασμούς στον όνομα τους για χρόνια.
Και αν μιλάμε για οικογενειάρχες ανθρώπους όλοι μπορούν να φανταστούν πόσο δύσκολο είναι αυτό.

Στην περίπτωση που οι κατηγορούμενοι δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο δεν θέλω καν να μπω στον κόπο να περιγράψω τι θα συμβεί.
Στην περίπτωση που έχουν λευκό ποινικό μητρώο και μιλάμε για απλές μηνύσεις τότε στην καλύτερη περίπτωση θα δικαστούν αλλά η ποινή τους θα έχει ανασταλτικό 3ετή χαρακτήρα.
Σε αυτά τα 3 έτη όμως πρέπει να είναι αγγελούδια, γιατί αν γίνει και άλλη μήνυση τότε θα ισχύσει η προηγούμενη ποινή, συν η νέα που θα τους επιβληθεί.

Εκεί λοιπόν αποσκοπεί η μήνυση και γι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να ανακληθεί.
Γιατί ο άνθρωπος αναζητά την ηρεμία, εν όψη και των εξελίξεων στον κλάδο.

Και ηρεμία με 5-6 άτομα που δεν σέβονται τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει.

Σε ότι με αφορά...
Παρότι οι άνθρωποι αυτοί με έχουν βλάψει και ας βοηθήθηκαν από εμένα όλοι τους πάρα πολύ, δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα με την εξέλιξη αυτή όταν την έμαθα.
Εξάλλου οι δυο από τους πέντε υπήρξαν καλοί φίλοι, και δεν το ξεχνάω εύκολα αυτό.
Αν ήθελα να το ευχαριστηθώ άλλωστε θα τους είχα κάνει μήνυση κι εγώ, αφού το υλικό που έχω στα χέρια μου τους τσουρουφλίζει για τα καλά.

Αντιθέτως λυπάμαι για την κατάσταση αυτή.
Λυπάμαι, μα δεν μπορώ να πω ότι δεν την περίμενα ότι θα συμβεί, αφού από την στιγμή που είχαν ξεφύγει τόσο πολύ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η πρώτη μήνυση.

Αυτός ήταν άλλωστε ένας από τους κύριους λόγους που τα σπάσαμε, ότι εγώ κάποια στιγμή είπα ότι δεν φέρω ευθύνη για ότι γράφουν άλλοι στην ομάδα.
Κάναμε ομάδες και Blogs για να γνωρίσουμε κόσμο και να πουλάμε πιο εύκολα τα προϊόντα μας, κι όχι για να βρίζουμε ή να κάνουμε πόλεμο μέσα από αυτές.

Θέλει μεγάλη προσπάθεια ψυχική ώστε όταν αποκτήσεις δύναμη να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και την δεις Θεός, καθηγητής, κατήγορος, πρόεδρος ή δεν ξέρω τι άλλο.

Εύχομαι ολόψυχα να πέσουν στα μαλακά, να καταλάβουν ότι όλα έχουν τα όρια τους και να αλλάξουν τακτική.
Διαφορετικά ο δρόμος που διάλεξαν οδηγεί στην καταστροφή, την οικονομική και την οικογενειακή μιας που και ο περίγυρος τους θα επηρεαστεί άμεσα από όλες αυτές τις περιπέτειες.
Και τώρα που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο να είναι σίγουροι ότι κανένας ερευνητής από αυτούς που τους χρησιμοποιούσαν τόσο καιρό δεν θα βρεθεί για να τους βοηθήσει.

Κρίμα...Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...