Διαγωνισμός στην ομάδα MELISSOCOSMOS στο Facebook - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Διαγωνισμός στην ομάδα MELISSOCOSMOS στο Facebook


Ένας πολύ ωραίος διαγωνισμός τρέχει στην ομάδα μας στο Facebook προσφορά του αντιπροσώπου ηλιακών συστημάτων Γιάννη Παπουτσάνη.
Πρόκειται για ένα ηλιακό πάνελ που συνδέεται με έναν προβολέα με ανιχνευτή κίνησης.
Ο προβολέας με το πάνελ μπορεί να μπει στο μελισσοκομείο μας και όταν αντιληφθεί κίνηση θα ανάψει και θα κάνει την νύχτα μέρα.
Θα αποτελέσει πραγματικά μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για έναν κλέφτη ή κάποιον ανεπιθύμητο που θα θελήσει να πλησιάσει το μελισσοκομείο μας.
Η αξία αυτού του συστήματος είναι 50 Ευρώ.


Τα μέλη της ομάδας μας το μόνο που έχουν να κάνουν αν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το ΔΩΡΟ είναι να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού.
Κάθε διαγωνιζόμενος με το σχόλιο του θα λάβει από τους διαχειριστές της ομάδας έναν αριθμό.
Έτσι όσοι αριθμοί υπάρξουν στις 15 Νοεμβρίου 2017 θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός θα λάβει αυτό το πολύ χρήσιμο ΔΩΡΟ.

Μετά την κλήρωση ο Melissocosmos θα επικοινωνήσει με τον Γιάννη Παπουτσάνη, θα του δώσει τα στοιχεία του τυχερού και θα του αποσταλεί το ΔΩΡΟ.

Για να την βρει κάποιος ή να γίνει μέλος της ομάδας μας μπορεί να κάνει κλικ στον σύνδεσμο ποιο κάτω.

https://www.facebook.com/groups/MELISSOCOSMOS/

Και ακόμα να πω ότι...
Ο Γιάννης Παπουτσάνης κυκλοφορεί ένα ακόμα πολύ χρήσιμο σετ, που και αυτό σε λίγο καιρό θα το βγάλουμε σε κλήρωση στην ομάδα μας.


Πρόκειται για ένα ακόμα ηλιακό πάνελ  όπου φέρει 3 λάμπες και θύρα USB.
Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τους μελισσοκόμους, για αποθήκες που δεν υπάρχει ρεύμα, ακόμα και για σκηνές που ενδεχομένως χρειάζεται να στήσουμε κοντά στο μελισσοκομείο μας για να κάνουμε βασιλοτροφία, αυτό το σύστημα είναι ότι χρειαζόμαστε για να μας φωτίζει.
Με την θήρα USB μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας τηλέφωνο ή να συνδέσουμε μια κάμερα παρακολούθησης του μελισσοκομείου μας.
Πραγματικά μπορεί να μας φανούν πάρα πολύ χρήσιμα και τα δυο συστήματα του Γιάννη Παπουτσάνη.

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να τον καλέσετε στο τηλ 6934268803 ή να τον κάνετε φίλο στο Facebook κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/giannis.papoutsanis.56

Melissocosmos μπορούμε και χαρίζουμε δώρα σε καιρούς κρίσης και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελος της δουλειάς μας!!!


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...