Ο Βασίλης Ντούρας δείχνει Φώφη Γεννηματά!!! - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Ντούρας δείχνει Φώφη Γεννηματά!!!Ως αναγνώριση

* ENTONA πολιτική με αρκετό παρασκήνιο η πράσινη παρέα Λαρισαίων και Βολιωτών προ ημερών στη Λάρισα. Το θέμα συζήτησης το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και η ψηφοφορία για την εκλογή του ηγέτη στον υπό σύσταση νέο φορέα.

Βολιώτες αλλά και κάποιοι Λαρισαίοι της παρέας δεν έκρυβαν την προτίμησή τους στον νεαρό ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη με το ακαταμάχητο επιχείρημα της πλήρους ηλικιακής ανανέωσης του χώρου ως όρο επιβίωσης απέναντι στα κόμματα του διπόλου ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Δημοκρατία.


Ναι για να επιβιώσει ο χώρος πρέπει προηγουμένως να υπάρχει, συνεπώς να αρχίσουν να επιστρέφουν όσοι έφυγαν στο παρελθόν ακολουθώντας τις δικές τους σκέψεις, τις δικές τους πολιτικές ή προσωπικές διαδρομές. Κάποιοι άρχισαν να επιστρέφουν και το μέλλον προδιαγράφεται ελπιδοφόρο, προφανώς ο εμπνευστής και πρωτεργάτης έχει ονοματεπώνυμο και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε αντέτεινε ο έμπειρος συνδικαλιστής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκόμων Βασίλης Ντούρας δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς Φώφη Γεννηματά για τις κάλπες.

Προς απογοήτευση των Βολιωτών συνδαιτημόνων, που προβλέπουν επικράτηση Ανδρουλάκη στον Βόλο αλλά προς τέρψιν άλλων Λαρισαίων της παρέας, που ποντάρουν με σιγουριά στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Άλλωστε στη Λάρισα υπάρχει και προηγούμενο στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές.

Δ.Κ.


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...