Εφιαλτικές εικόνες και μεγάλες καταστροφές μελισσιών στο Αγρίνιο - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Εφιαλτικές εικόνες και μεγάλες καταστροφές μελισσιών στο Αγρίνιο


Οι καταρρακτώδες βροχές και οι πλημμύρες που έπληξαν την Αιτωλοακαρνανία όπως ήδη έχουμε ξαναπεί άφησαν πίσω τους μεγάλες καταστροφές.
Καταστροφές σε μελίσσια και σε περιουσίες βιοπαλεστών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι στην κρίση και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και τα παιδιά τους.
Ο συνάδελφος μας Βαγγέλης Γαλατάς από το Αγρίνιο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


Κόποι 15 χρόνων καταστράφηκαν σε λίγες ώρες...200 μελίσσια περίπου παρασύρθηκαν από τα νερά ενός μικρού ρέματος και αυτό είναι ότι απέμεινε....ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ.

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός μέσω των Μελισσοκομικών μας Συλλόγων και των Συνεταιρισμών οι μελισσοκόμοι να αρχίσουν να δείχνουν την συμπαράσταση τους, προς τα άτομα που χάνουν τις περιουσίες τους από φυσικές καταστροφές.
Διαφορετικά τα όργανα αυτά δεν έχουν καμία αξία και λόγους ύπαρξης.
Πρέπει να μας συντονίσουν και να συμβάλουμε με τον οβολό μας όποιος μπορεί, αφού στις μέρες κυρίως λόγω της αλλαγής του κλίματος χάνονται περιουσίες και συνάνθρωποι μας έρχονται σε απόγνωση.
Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας και να δραστηριοποιηθούμε ομαδικά και συλλογικά.

1 παραγωγικό μελίσσι νωρίς την άνοιξη τον Μάρτιο μήνα, σε καινούρια πλαστική κυψέλη, με πολλή αγάπη από τον Βασίλη Ξεσφίγγη και την Φρόσσω, με πολύ αγάπη για τον Βαγγέλη Γαλατά και την Δήμητρα.
Να καταγραφεί από τώρα παρακαλώ. 
Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...