Αυτός ειναι ο Αναστάσιος Ποντίκης: Υποψήφιος για την ΟΜΣΕ στις εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Αυτός ειναι ο Αναστάσιος Ποντίκης: Υποψήφιος για την ΟΜΣΕ στις εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου


Ποντίκης Αναστάσιος

Ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων θα είναι υποψήφιος για την Ο.Μ.Σ.Ε.
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 10-04-1966 (52 ετών) όπου τελείωσε και το Λύκειο. Στην Θεσσαλονίκη σπούδασε στη Σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης ( Marketing) Τ.Ε.Ι. είναι πτυχιούχος επίσης Λογιστικής και Μαγειρικής.
Παντρεμένος με την Μαρία Ρίζου έχει δύο κόρες που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Ζει στα Γιάννενα μόνιμα από το 1998
Επαγγελματικά αυτοδημιούργητος δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα με την Ελαιοκομια(παραγωγή λαδιού για φαγητό) με μεγάλη επιτυχία και το πάθος του την Μελισσοκομία!
Διατηρεί ένα σύγχρονο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Λυγιά Πρεβέζης και ένα κατάστημα εστίασης στα Γιάννενα.

Με την Μελισσοκομία ασχολείται 20 Χρόνια και εξελέγη πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων για δεύτερη τριετία στις πρόσφατες εκλογές (21/1/18)
Τα χαρακτηριστικά του η Εργατικότητα η Οργάνωση και η Συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Αυτά τα χαρακτηριστικά τον οδηγούν στην επίτευξη των στόχων που θέτει.
Μεγάλο παράδειγμα η ανάδειξη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων μέσα από αυτό το τρίπτυχο και απόδειξη όλων αυτών η άψογη διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα.
Η Διοργάνωση και η συμμετοχή του Συλλόγου των μελισσοκόμων σε δραστηριότητες της όλης των Ιωαννίνων και όχι μόνο κατάφεραν να τον κάνουν μέρος της καθημερινότητας των πολιτών αναδεικνύοντας τα προβλήματα αλλά προβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ποιοτικά προϊόντα των ντόπιων παραγωγών μελισσοκόμων.
Θέτει υποψηφιότητα για την Ομοσπονδία πιστεύοντας ότι έχει πολλά να προσφέρει και από την θέση αυτή με πρώτο στόχο την επανένωση του κλάδου την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί την αξιοπρεπή εκπροσώπηση των Συναδέλφων Μελισσοκόμων και την προβολή των προϊόντων των Ελλήνων Παραγωγών.

Σχόλιο Melissocosmos

O Melissocosmos είναι στην διάθεση κάθε υποψηφίου να δημοσιεύσει, βιογραφικό, απόψεις, θέσεις ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί προκειμένου να υπάρχει επαφή με το κοινό εν όψη των ερχόμενων εκλογών της ΟΜΣΕΣτηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...