Επιβραβεύτηκε για το έργο του ο Β. Ντούρας και εκλέχτηκε πρόεδρος της ΟΜΣΕ για 4η συνεχή θητεία - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Επιβραβεύτηκε για το έργο του ο Β. Ντούρας και εκλέχτηκε πρόεδρος της ΟΜΣΕ για 4η συνεχή θητεία


Πλήρης επιβεβαίωση Melissocosmou

Σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση των εκλεκτόρων της ΟΜΣΕ ο Βασίλειος Ντούρας εκλέχτηκε πρόεδρος για 4η θητεία, προηγήθηκαν δυο θητείες ως πρόεδρος και μια ως αντιπρόεδρος της ΟΜΣΕ.
Σε ότι αφορά το ΔΣ της ΟΜΣΕ δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, εκλέχτηκαν όλοι οι προηγούμενοι πλην της Χριστίνας Κουβαρά που δεν ήταν υποψήφια αυτή την φορά και στην θέση της εκλέχτηκε ο Κώστας Καλαπούτης.

Υπήρξε πανηγυρική επιβεβαίωση Melissocosmou που έγραφε τις προηγούμενες ημέρες ότι η εκλογή έχει κριθεί και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Melissocosmou η επόμενη φάση του δράματος θα παιχτεί στο πρωτοδικείο Λάρισας με ένσταση κατά της διαδικασίας ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος 4015 βάση του οποίου η ΟΜΣΕ δεν υφίσταται.
Θα ζητηθεί η εφαρμογή του νόμου δηλαδη.
Ασφαλώς τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά και τα αίματα ζεστά και κάθε ενδεχόμενο είναι ακόμα ανοικτό, όμως νομίζω ότι ήδη η παραπάνω κίνηση είχει αποφασισθεί πολύ πριν τις εκλογές και ήταν και γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Ποντίκης και Γκουσιάρης δεν εκλέχτηκαν ούτε καν στο ΔΣ της ΟΜΣΕ.

Ο Melissocosmos εύχεται καλή και παραγωγική θητεία στο νέο αλλά παλιό ΔΣ και στον πρόεδρο με την ελπίδα να υπογράφουν ποιο δύσκολα ότι τους πλασάρεται από το Υπουργείο και αφορά την Ελληνική μελισσοκομία.

Πιστεύω όμως και το λέω με μεγάλη δόση σιγουριάς ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που η ΟΜΣΕ έκανε εκλογές, και κρατήστε στο αρχείο σας αυτό που σας λέω για να δείτε αν θα επαληθευτεί.

Επίσης ξεκάθαρα λέω ότι η στήριξη αυτή στην επανεκλογή του Βασίλη Ντούρα ήταν αποτέλεσμα της εμπλοκής της ερευνητικής κοινότητας στα κοινά των μελισσοκόμων.
Οι μελισσοκόμοι στύλωσαν τα πόδια στους ερευνητές και στήριξαν Ντούρα προκειμένου να μην περάσει το θέλω του βόρειου πρώην.

Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...