Την ανησυχία τους ότι θα επιστρέψει στη μελισσοκομία ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκφράζουν οι... - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Την ανησυχία τους ότι θα επιστρέψει στη μελισσοκομία ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκφράζουν οι...


Θορυβημένες εμφανίζονται οι...
μέλισσες της χώρας μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουφοντίνα ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με τα μελίσσια του κατά την διάρκεια της διήμερης άδειας που έλαβε από τις φυλακές Κορυδαλλού.
«Ανησυχούμε ότι η έξοδος αυτή δεν θα είναι μια απλή έξοδος» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των εντόμων σε δηλώσεις μετά την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Φοβόμαστε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δύο αυτές μέρες για να υποχρεώσει τις μέλισσες του να πραγματοποιήσουν κάποια τρομοκρατική επίθεση όπως να τσιμπήσουν στόχους που έχουν αλλεργία ή να μεταφέρει βάζο με νιτρογλυκερίνη στη φυλακή με το πρόσχημα ότι είναι μέλι.»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη της 17Ν το 2002, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είχε ανακρίνει τις μέλισσες που διατηρούσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, χωρίς ωστόσο να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία καθώς τα έντομα υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την δράση του.

«Το μόνο που μας είχε φανεί παράξενο ήταν ότι δεν ήθελε να υπάρχει βασίλισσα και ότι χρησιμοποιούσε ρουκέτες για να μας βγάλει από το μελίσσι και να μαζέψει το μέλι. Είκοσι μελίσσια είχε διαλύσει έτσι» είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξη της μία από τις μέλισσες του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης. «Α, και του άρεσε πολύ να φοράει την κουκούλα του μελισσοκόμου.»

ΠΗΓΗ
http://tovatraxi.com/


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...