Χαμός στην Λάρισα διαλύθηκε η ΟΜΣΕ από αύριο νέα Ομοσπονδία - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Χαμός στην Λάρισα διαλύθηκε η ΟΜΣΕ από αύριο νέα Ομοσπονδία


Ο Melissocosmos το είχε γράψει από τις 30 Ιανουαρίου:

Πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τυχόν επόμενη θητεία Ντούρα θα αποτελέσει διάσπαση του κλάδου.
Και το λέω αυτό όντας τόσο σίγουρος όσο ότι θα ανατείλει ξανά ο ήλιος αύριο το πρωί.

Σίγουρα όσοι συμμετείχαν στην σημερινή εκλογική διαδικασία της ΟΜΣΕ ήξεραν ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.
Αυτό που ίσως δεν ήξεραν ήταν ότι η σημερινή ήταν η τελευταία ημέρα της ΟΜΣΕ όπως την ξέραμε.
Ο μοιραίος όπως φαίνεται άνθρωπος ήταν ο πρόεδρος της Βασίλειος Ντούρας που πήγε κόντρα σε όλους να διεκδικήσει μια νέα θητεία την ώρα που τα μηνύματα από όλη την χώρα έλεγαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ανεκτό.


Με μεθοδεύσεις που θυμίζουν χώρα της Αφρικής και όχι της Ε.Ε η Ελληνική πρώην Ομοσπονδία προσπάθησε και κατάφερε ώστε να επικρατήσουν οι εκλεκτοί της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ένσταση που ήδη κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Λάρισας.
Η ένσταση έγινε για τους 11 σταυρούς προτίμησης που είχαν δικαίωμα να βάζουν οι εκλέκτορες για να εκλέξουν το εντεκαμελες ΔΣ.
Και για το ότι στις εκλογές των Μελισσοκομικών Συλλόγων δεν παρίστανται δικαστικοί αντιπρόσωποι οπότε υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι εστάλησαν παραπανίσιοι εκλέκτορες προκειμένου να κερδηθούν οι εκλογές.

Με λίγα λόγια οι σημερινές εκλογές ξεκίνησαν, μα δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Πριν λίγο ο έτερος υποψήφιος Αναστάσιος Ποντίκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Melissocosmo και οφείλω να πω πως όσα άκουσα με άφησαν άναυδο.

Μπορώ να γράψω μόνο ότι διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα, και πως Ποντίκης και Γκουσιάρης αύριο ιδρύουν νέα Ομοσπονδία με την στήριξη τουλάχιστον 12 Μελισσοκομικών Συλλόγων μεταξύ των οποίων οι Σύλλογοι Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου, Καβάλας, Πρέβεζας, Αθήνας, Ιωαννίνων, Έδεσσας, Ηγουμενίτσας και Σερρών.

Επιπλέον ο Τάσος Ποντίκης μου είπε επιγραμματικά ότι ήμασταν 5 άτομα που μπορούσαμε να προσφέρουμε στην Ομοσπονδία και μεθοδευμένα μας πέταξαν έξω και τους πέντε.

Δείτε παρακάτω τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι.


Εγώ θα πω μόνο ότι κάθε εμπόδιο σε καλό.
Ίσως ήρθε η ώρα επιτέλους να φτιάξουμε κάτι καλύτερο.

Προχωράτε μπροστά κλείστε τα αυτιά σας και μην κοιτάτε πίσω.
Κάντε νέα Ομοσπονδία με έδρα την Αθήνα και δώστε το δικαίωμα ο κάθε μελισσοκόμος κάτοχος μελισσοκομικού βιβλιαρίου να έχει το δικαιωμα να εκλέγει το προεδρείο και μην φοβάστε τίποτα.
Οι μελισσοκόμοι όλης της χώρας είναι μαζί σας.

Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα και για ότι νεότερο θα υπάρξει ανάρτηση.Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...