Απάντηση Melissocosmou στον Ανδρέα Θρασυβούλου - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Απάντηση Melissocosmou στον Ανδρέα Θρασυβούλου


Διάβασα στην ιστοσελίδα των Δασκάλων Μελισσοκομίας μια αναφορά του πρώην καθηγητού ΑΠΘ κυρίου Ανδρέα Θρασυβούλου ο οποίος στοχοποιεί τον Melissocosmo ονομαστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιον εξυπηρετεί με διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Η αναφορά του έχει να κάνει μετά την ανάρτηση του Melissocosmou άρθρου με τίτλο Στου Πευκοθύμαρου την ποδιά σφάζονται παλικάρια ΕΔΩ...
Αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω ασφαλώς.
Θα πω καταρχήν ότι δεν περίμενα εμπλοκή Θρασυβούλου σε ένα θέμα που αφορά καθαρά τους Κρήτες μελισσοκόμους.
Δεν θίχτηκαν οι Κρήτες μελισσοκόμοι λοιπόν και θίχτηκε ο κύριος καθηγητής;
Γιατί; Από που και ως που;

Εφόσον εγώ γνωρίζω ότι η δουλειά για το ΠΟΠ Πευκοθύμαρο Κρήτης έγινε από  τον κύριο Μανόλη Μαυρουπλάκη και Ηλία Χαλακατεβάκη, ίσως από εκεί περίμενα κάποια αντίδραση αν το γραπτό μου δεν είναι σωστό.
Θα πω όμως.
Όντως η αλλαγή που ζήτησαν οι Κρήτες μελισσοκόμοι αφορά το 3.6 όλοι το διαβάσαμε αυτό στην συνάντηση που έκαναν στο ΥΠΑΑΤ.
Όμως κανένας δεν γνωρίζει τι κέρατο είναι αυτό το 3.6.
Θέλησα λοιπόν να μάθω και ρώτησα τι είναι το 3.6;
Η απάντηση που πήρα είναι ότι αφορά τους λοιπούς γυρεόκοκκους, πέραν από αυτούς του θυμαριού.
Αυτή την πληροφορία πήρα, και αυτό έγραψα.
Βέβαια παραμένει απορίας άξιο αν εγώ έκανα λάθος, τότε τι στο καλό είναι αυτό το 3.6 και γιατί δεν λέτε στον κόσμο να ξέρει και να κρίνει μα μιλάτε με κωδικούς;

Όπως και να έχει όμως, έχω ξεκαθαρίσει στο άρθρο μου ότι είμαι στο πλευρό των Κρητών, και θέλω το Πευκοθύμαρο να ευνοήσει όλους τους Κρήτες, οπότε αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετώ και μόνο.

Από την άλλη βεβαίως αν υπάρχει κίνδυνος όπως λέει ο καθηγητής επι λέξη ότι αφήνεται έτσι ελεύθερο το πεδίο στους κερδοσκόπους για την εισαγωγή πευκόμελου από Τουρκία και την υπόλοιπη Ελλάδα θα πω ότι εγώ αυτόν τον κίνδυνο τον είδα εδώ και 8 χρόνια και εξαρχής μίλησα για αυτόν και κατηγορήθηκα για αυτά που έγραφα.
Ας μην μου το παίζει κανείς προφήτης εμένα λοιπόν και ας μην μου λένε αυτά που εγώ έλεγα πριν.

Εγώ ξεκαθαρίζω ότι είμαι μελισσοκόμος, δεν έχω σχέση με εμπόρους, δεν έχω σχέση με τυποποιητές, δεν έχω συμφέροντα να υπηρετήσω οπότε στρέψτε αλλού την προσοχή σας.

Εγώ στηρίζω Κρήτη, και τους τρεις προέδρους που εργάστηκαν για αυτή την υπόθεση.
Τίποτα άλλο.


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...