Επική μονομαχία τίγρης με αρκούδα στην ενδοχώρα της Ινδίας (εικόνες, βίντεο) - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Επική μονομαχία τίγρης με αρκούδα στην ενδοχώρα της Ινδίας (εικόνες, βίντεο)


Mία σπάνια μονομαχία και μάλιστα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι διάφοροι φυσιοδίφες και λάτρεις της άγριας ζωής, καθώς 2 από τους κορυφαίους θηρευτές στον κόσμο, αναμετρήθηκαν για την κυριαρχία σε ποτάμι της ινδικής ενδοχώρας.

Ο λόγος για την τίγρη της Βεγγάλης και την ινδική αρκούδα που αποζημίωσαν στο έπακρο τους φανατικούς ανάλογων σπάνιων θεάσεων.



Η αμφίρροπη αναμέτρηση καταγράφηκε σε όλη της την διάρκεια από τον κινηματογραφικό φακό των υπαλλήλων του πάρκου άγριας ζωής Tadoba National Park της Ινδίας, ενώ εκτυλίχθηκε σε θρίλερ καθώς κανένας μονομάχος δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα του.

Δείτε το βίντεο

Φαβορί της αναμέτρησης ήταν η τίγρης λόγω μεγέθους όσο και λόγω οπλοστασίου, όμως το κουράγιο, η επιμονή αλλά και το πυκνό τρίχωμα της αρκούδας στάθηκε σωτήριο από τα δαγκώματα του κορυφαίου θηρευτή της Ασίας.

Παρ’ ότι η τίγρης διατηρούσε το πλεονέκτημα σχεδόν καθ΄όλη τη διάρκεια της μάχης, εντούτοις η αρκούδα κατάφερε να γυρίσει υπέρ της την κατάσταση και να εκδιώξει την αντίπαλό της, κερδίζοντας έτσι τη δροσιά της όχθης του ποταμού, που παρέμεινε η κυριάρχη της περιοχής.






ΠΗΓΗ
https://www.pentapostagma.gr/



Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...