Μεγάλος διαγωνισμός του Melissocosmou: Πάρτε μέρος και κερδίστε μια μελισσοκομική ζυγαριά Beezonscale GPRS - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Μεγάλος διαγωνισμός του Melissocosmou: Πάρτε μέρος και κερδίστε μια μελισσοκομική ζυγαριά Beezonscale GPRS


Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τη μελισσοκομική ζυγαριά ακριβείας Beezonscale ( GPRS ίντερνετ).
Η beeZon με τη αναβαθμισμένη έκδοση της φέρνει τη δύναμη του Internet και του Cloudστην εργαλειοθήκη κάθε μελισσοκόμου..

ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Οι όροι για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι:


1. Κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ www.facebook.com/beecloudzon
2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και πατάτε το κουμπί υποβολή  http://www.beezon.gr/el/contests/contest-2018-beezon-scale-gprs-melissokosmos/
3. Εναλλακτικά στέλνετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@beezon.gr με τη λέξη “διαγωνισμός” (μην παραλείψετε να γράψετε στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι θα μπορούν να γράφονται στο διαγωνισμό έως τις 12 το βράδυ στις 15/04/2018 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/04/2018.
Ο τυχερός / ή μελισσοκόμος που θα κερδίσει τη μελισσοκομική ζυγαριά ακριβείας Beezonscale ( GPRS ίντερνετ) θα ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα μας, στο facebook καθώς και από τον Melissocosmo.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Και οι 2 όροι για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτικοί (το like στη σελίδα μας στο facebook και η υποβολή των στοιχείων σας είτε μέσω της φόρμας υποβολής είτε μέσω της αποστολής email).

Πληροφορίες για το προϊόν της κλήρωσης, μπορείτε να βρείτε στο site μας
http://www.beezon.gr/el/product-details/beezon-scale-apiary-monitoring-via-gprs/

Υπεύθυνος επικοινωνίας : Σοκιανός Ιωάννης
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937705716

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...