Στρατηγός Κ. Ζιαζιάς: «Ανεύθυνες οι Αρχές» – Βροντερό μήνυμα για την εθνική τραγωδία - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Στρατηγός Κ. Ζιαζιάς: «Ανεύθυνες οι Αρχές» – Βροντερό μήνυμα για την εθνική τραγωδία


Ριπές από τον Στατηγό Ζιαζιά όπου με παρέμβασή του στο Facebook, κατακεραυνώνει τους Κυβερνητικούς για την αδράνεια που επέδειξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δείτε το σχετικό μήνυμα:

Δυστυχώς η Ελλάδα αιμορραγεί και πάλι.

Αμείλικτα ερωτήματα πλανώνται στα χείλη κάθε εχέφρονα Ελληνα, για την νέα τραγωδία που χτύπησε αλύπητα την χωρα μας.Η πυρκαγιά ήταν πράγματι μια » Μέγα πυρκαγιά» με ολα τα επακόλουθα που γνωρίζουν οι αρμόδιοι της Πυροσβεστικής και ετσι επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν.

Δεν έγινε, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, απο την Πολιτικη Προστασία, ορθή αρχική εκτίμηση της επικινδυνότητας της πυρκαγιάς, ούτε εκτιμηση ρίσκου. Για αυτό δεν ελήφθη άμεσα απόφαση εκκένωσης της περιοχής, όπως προβλέπουν τα υφιστάμενα σχέδια. Δυστυχως καθε καλοκαίρι είμαστε στο ιδιο εργο θεατές. Δεν βγάλαμε συμπερασματα, διδαγματα απο την φονική πυρκαγιά του 2007.

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια, με βαθιά οδύνη, στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτή την απίστευτη τραγωδία. Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η έρευνα, να δούμε τις αιτίες και επιτέλους κάποτε να δουμε τους διαχρονικά αλλά και τους σημερινούς υπεύθυνους.

Ομως η σκέψη όλων μας αυτες τις ώρες είναι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται ακομη στα καταστροφικά πύρινα μέτωπα και στους ηρωικούς πιλότους και πυροσβέστες μας , στους Εθελοντές πυροσβέστες ,που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψουν ανθρώπους, περιουσίες και υποδομές.

Δυστυχως και πάλι η Ελλάδα αιμορραγεί.

Η λέξη πρόληψη είναι άγνωστη στους υπεύθυνους και τώρα συσκέπτονται πάνω στα καμένα και στον πόνο των ανθρώπων, σε απευθείας σύνδεση με τηλεοπτικά μεσα, πρωτόγνωρες συμπεριφορές και δρασεις και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Φαίνεται ότι στη χώρα μας διαχρονικά πάνω από όλα είναι η καρέκλα της εξουσίας και όχι το πατριωτικό καθήκον. Απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους.

https://www.pentapostagma.gr/


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...