Νέος δολοφόνος μελισσιών στην Αρκαδία: Σκοτώνει μελίσσια ψεκάζοντας τα με δηλητήριο - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Νέος δολοφόνος μελισσιών στην Αρκαδία: Σκοτώνει μελίσσια ψεκάζοντας τα με δηλητήριο


Μήνυμα αναγνώστη

Στην περιοχή της Ορεινής Μεγαλόπολης , στην Αγία Θεοδώρα υπάρχει ένας ' Απόγονος ' ​ - υπάνθρωπος των Σπηλαίων που αρέσκεται να επιδυκνύει τη δύναμη του πάνω στα πιο προκισμένα και Ευλογημένα όντα όπως είναι οι Μελισσούλες .

Το προηγούμενο διήμερο - τριήμερο 28- 29 - 30 Ιουνίου με δηλητήριο ( που θα του άξιζε να του δώσουμε να το δοκιμάσει ) Ψέκασε πάνω απο 20 - 30 Κυψέλες ( που ανήκουν σε διαφορετικά Μελισσοκομεία και Μελισσοκόμους στην ευρύτερη περιοχή ) στις εισόδους και δημιούργησε νεκρές Μέλισσες που έφραζαν τις εισόδους και ακολούθως ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ συνθήκες για τις υπόλοιπες , που μη μπορώντας να βγούν , Έσκασαν χωρίς Αέρα .


Αυτό έγινε σε Διώροφα και Μονά Μελίσσια τα οποία έτσι και αλλιώς έχουν ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες απο τις συνεχείς και έντονες βροχωπτώσεις .


Αξίζει να σημειωθεί πως τα Μελισσάκια ( 4- 5 Μελισσοκομεία ) ευρίσκονται πάνω απο 600 - 700 μέτρα απο το ΔΑΣΟΧΩΡΙ και τουλάχιστον άλλα 500 μέτρα απο τις παράγκες που έχει στήσει ένα αυτόκλητος κυρίαρχος ( και λίγο καταπατητής ? Δασικής γής ? ) που μάλλον θέλει να ελέγχει εκτός απο τη διατροφή των επισκεπτών ( στο Πανέμορφο και Μοναδικού κάλλους εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας ) και ότιδήποτε κινείται ή πετάει στην ευρύτερη περιοχή καθώς μάλλον θέλει να επιβάλλει ΦΟΡΟ και να εισπράττει και απο τα Μελισσάκια .
Θα επιθυμούσε ό εν λόγω ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να τοποθετούμε ανθρώπους και Μέλισσες και λοιπά τετράποδα σε κλουβιά , όπως μάλλον αρέσκεται ? ο ίδιος να κάνει στις παράγκες του ?


Μεταφέρουμε ένα βροντερό μήνυμα εκ μέρους ων Μελισοκόμων που υπέστησαν την ΘΑΝΑΤΙΚΗ επιδρομή του , ότι το ΚΑΚΟ που έκανε θα το πληρώσει και η Μελισσοκομική κοινότητα Μεσσηνίας και Αρκαδίας θα φροντίσει να μάθει αυτός ο ΧΑΡΟΣ το μάθημα του .

Ήδη γίνονται οι απαραίτητες Καταγγελίες / Μηνύσεις στο Δασαρχειο Μελιγαλά που αναμένεται να επιληφθεί άμεσα . Και παρά την οικονομική πίεση της Εποχής Προχωράμε και στην προμήθεια και Εγκατάσταση Καμερών για να παραδώσουμε αυτό το ΖΩΟ στη Δικαιοσύνη άμεσα και με στοιχεία .


Τέλος να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ σε αυτό το δίποδο ΖΩΟ ( άθλιος εκπρόσωπος του ανθρώπινου γένους ) ότι χωρίς τις Μέλισσες δεν θα υπήρχε ούτε αυτός όυτε οι άθλιοι όμοιοι του , ούτε φυσικά και οι παράγκες του για να κυριαρχεί και πλουτίζει στην περιοχή ( αυτό βέβαια ίσως να ήταν το μόνο καλό ...... )

Θα γίνουμε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του .............................. .............................. ..


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...