Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο μελισσοκόμος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο μελισσοκόμος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Άνω Καστρίτσι


Με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια – Υπό έλεγχο η φωτιά

Νεότερη ανάρτηση 22/8/18, 06.58′

Στα δικαστήρια της Πάτρας θα οδηγηθεί σήμερα ο μελισσοκόμος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την πυροσβεστική υπηρεσία ως υπεύθυνος για τη φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Άνω Καστρίτσι.Ο άντρας αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού εξ αμελείας.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο προκάλεσε την εκδήλωση της φωτιάς κατά την εκτέλεση εργασιών σε μελίσσι που διαθέτει στην περιοχή.

Στο μεταξύ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η φωτιά έχει τεθεί υπο πλήρη έλεγχο καθώς δεν διαθέτει κανένα ενεργό μέτωπο. Ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή παρέμεναν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.


Πρώτη ανάρτηση 21/8/18, 21.23′

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr πριν από λίγη ώρα η πυροσβεστική υπηρεσία προχώρησε στην προσαγωγή και σύλληψη νεαρού άντρα ως υπεύθυνου για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο άνω Καστρίτσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο patrastimes.gr πως ο άντρας εκτελούσε εργασίες σε μελίσσι που έχει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ
http://patrastimes.gr/


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...