Παράδειγμα προς μίμηση...Η συμφωνία έκλεισε... - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Παράδειγμα προς μίμηση...Η συμφωνία έκλεισε...


Ο κ. Παντελάκης Λευτέρης που διατηρεί επιχείρηση στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιόσίων, μετά από πολλές επισκέψεις στο Κέντρο Εργασίας Αναπήρων βρήκε τον τρόπο να αποδείξει ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη της κάθε επιχείρησης, δεν μεταφράζεται μόνο σε χρήματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους επιχερηματίες να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Ο κ. Παντελάκης ερχόμενος στο κέντρο μας, είδε τι μπορούμε και όχι τι δεν μπορούμε να κάνουμε, ανακάλυψε τις ικανότητες των ατόμων που εκπροσωπούμε και έφερε δουλειά.
"Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν, η προσφορά εγρασίας από την επιχείρηση του κ. Παντελάκη. Αν όλοι οι επιχειρηματίες έκαναν κάτι παρόμοιο θα είχαμε εξαφανίσει την ανικανότητα που νομίζουν ορισμένοι ότι κουβαλάμε", λέει ο Πρόεδρος του ΚΕΑ Γ. Ρεθυμιωτάκης στον κ. Λευτέρη Παντλάκη, σφίγγοντας του το χέρι.Εργασία και χαρά. Όλοι μαζί για ένα κόσμο καλύτερο


Η συμφωνία έκλεισε και η ικανοποίηση είναι ορατήΕυχαριστούμε την επιχείρηση Παντελάκη όπως και όλους όσοι σκέφτονται να αξιοποιήσουν τις ικανότητές μας για να τους αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμ.

ΠΗΓΗ
http://www.agkathi.gr/


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...