Πιθανόν σύντομα να υπάρξει φυσικός τρόπος ελέγχου της Βαρρόα υποστηρίζουν επιστήμονες απο τις Η.Π.Α - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Πιθανόν σύντομα να υπάρξει φυσικός τρόπος ελέγχου της Βαρρόα υποστηρίζουν επιστήμονες απο τις Η.Π.Α


Ένα άρωμα που απελευθερώνουν τα άνθη πετούνιας και τα άνθη snapdragons, (στην Ελλάδα τα λέμε σκυλάκια) για να προσελκύσουν τους επικονιαστές μπορεί να είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον έλεγχος για τα παράσιτα όπως η πεταλούδα drosophila η καφέ βρωμούσα, ή η βαρρόα των μελισσών υποστηρίζουν επιστήμονες του Εργαστηρίου Βιολογικής Ελέγχου και Συμπεριφοράς Εισαγωγών ARS στο Beltsville, Maryland των Η.Π.Α.


Ο Aijun Zhang διερευνά το κατά πόσο οι χαμηλές δόσεις βενζοϊκού μεθυλίου μπορούν να ελέγξουν τα ακάρεα Varroa, το Νο 1 πρόβλημα των μελισσών στον κοσμο.
Το βενζοϊκό μεθυλίο είναι οργανική ένωση η οποία ανήκει στις αρωματικές ενώσεις.

Πετούνιες

Ο χημικός οργανισμός γεωργικών ερευνών ( ARS ) ανακάλυψε ότι το βενζοϊκό μεθύλιο, το οποίο είναι ένα δημοφιλές συστατικό που έχει ήδη έγκριση από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για χρήση σε τρόφιμα, καλλυντικά και σαμπουάν, μπορεί να κρατήσει υπό έλεγχο τα ακάρεα.

Λουλούδια σκυλάκια

Ο Ζανγκ, από το Εργαστήριο Βιολογικής Ελέγχου και Συμπεριφοράς Εισαγωγών ARS στο Beltsville, Maryland, επισημαίνει τη δυνατότητα ενός νέου βιοκτόνου με βάση μια φθηνή χημική ουσία, του οποίου τα υπολείμματα διαρκούν σχετικά σύντομα στο περιβάλλον.


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...