Συνάντηση της ΟΜΣΕ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση της ΟΜΣΕ με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο είχαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Β. Ντούρας, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ μελιού, κ. Α. Κολλιόπουλος και ο δημοσιογράφος Δ. Μποτώνης.
Η συνάντηση έγινε με αφορμή το 10ο Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ (7-8 και 9 Δεκεμβρίου). Ο κ. Ντούρας, ανέλυσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών μελιού, να παράξουν το προϊόν τους μέσα σε ένα "εχθρικό" περιβάλλον και ταυτόχρονα να προσφέρουν στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Ντούρας ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί για τις προοπτικές της παραγωγής μελιού στον πρωτογενή τομέα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τα προβλήματα που ξεκινούν από την παραγωγή και φθάνουν μέχρι την πώληση και την κατανάλωση των προϊόντων μελιού και δεσμεύτηκε να παρέμβει με το θεσμικό του ρόλο για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα του κλάδου και να διορθωθούν οι όποιες αδικίες.
Ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε στους συνομιλητές του καλή επιτυχία στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...