Πανωλεθρια: Η βαρρόα υπο εξαφάνιση... - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018

Πανωλεθρια: Η βαρρόα υπο εξαφάνιση...


Η παραπάνω φωτογραφία είναι αποτέλεσμα καταπολέμησης που έγινε με το νέο Ελληνικό σκεύασμα που βρίσκεται σε καθεστώς τελικής έγκρισης.
Μιλάμε για τις κάψουλες που εδώ και έναν χρόνο έχει δοκιμάσει ο Melissocosmos και τις βρήκε εξαιρετικές.Η κάψουλα ή ταμπλέτα θα δούμε πως θα ονομαστεί θα μπαίνει μια ή δυο ανάλογα την δυναμικότητα του μελισσιού πάνω στα πλαίσια.
Η δραστική ουσία η οποία είναι βιολογική και προς το παρόν δεν μου επιτρέπεται να την αποκαλύψω βρίσκεται μέσα στην κάψουλα και ούτε η μέλισσα ούτε το μέλι θα έρχεται σε επαφή μαζί της.


Θα είναι η ποιο ξεκούραστη και γρήγορη καταπολέμηση αφού ο μελισσοκόμος το μόνο που θα κάνει είναι να κόβει την ταμπλέτα να ανοίγει το καπάκι και να την βάζει πάνω στα πλαίσια.

Το σκεύασμα δεν μπορεί να βλάψει το μελίσσι, το μέλι, τον μελισσοκόμο ή το κερί και φιλοδοξεί να αποτελέσει την επανάσταση στον έλεγχο της βαρρόα.

Αυτή την στιγμή θα έπρεπε ήδη να είχε λάβει έγκριση, μα η Ελληνική γραφειοκρατία δεν φαίνεται να βιάζεται και πολύ.

Από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει έμαθα ότι η τιμή της κάθε κάψουλας θα είναι 49 λεπτά μαζί με τον ΦΠΑ τελική δηλαδή και θα αρκεί μια μόνο εφαρμογή για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της βαρρόα τον χειμώνα.
Η Βαρρόα δεν θα μπορεί να αναπτύξει ανοσία σε αυτή την βιολογική ουσία.

Οι κάψουλες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε ήδη να βρίσκονται σε κυκλοφορία.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν και πολύ περισσότερο ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε το πρώτο ελληνικό προϊόν με έγκριση από την έλευση της βαρρόα το 1978 έως σήμερα.


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...