Ιορδάνης Τζαμτζής και Γιώργος Κασαπίδης δυο μελισσοκόμοι υποψήφιοι: Τους στηρίζουμε για το καλό του κλάδου μας - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Ιορδάνης Τζαμτζής και Γιώργος Κασαπίδης δυο μελισσοκόμοι υποψήφιοι: Τους στηρίζουμε για το καλό του κλάδου μας

Δυο μελισσοκόμους, που υπήρξαν βουλευτές της ΝΔ, στηρίζει ο Melissocosmos για τις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.
Με τον Ιορδάνη Τζαμτζή μιλάμε, είναι πολύ καλό παιδί, μελισσοκόμος αλλά και μέλος της ομάδας μας στο Facebook.
Είναι απλός άνθρωπος, έχουμε πολλά κοινά αφού ήμαστε και κυνηγοί και μελισσοκόμοι και οι δυο.
Από τα έδρανα της βουλής επέλεξε να κατέβει ως Περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας με στήριξη από την Νέα Δημοκρατία.

Τον πιστεύω απόλυτα ότι έχει την διάθεση να βοηθήσει την Μελισσοκομία όσο μπορεί από το πόστο του σε περίπτωση εκλογής του.
Είναι καλός μελισσοκόμος και αγωνιά και αυτός όπως όλοι μας για τις νομές κάθε φορά που έρχεται η ώρα του μελιού, καθώς και για το ξεχειμώνιασμα των μελισσών του.
Ο Melissocosmos θα τον στηρίξει με σχετικό ΔΩΡΕΑΝ banneraki κατά την προεκλογική περίοδο, επειδή ήμαστε συνάδελφοι.

Ο Γιώργος Κασαπίδης γνωστός μελισσοκόμος και παραγωγός αρωματικών φυτών.
Δεν γνωριζόμαστε.
Νομίζω ότι η μελισσοκομία δεν ζήτησε την βοήθεια του σε σημαντικές στιγμές που αφορούσαν τον κλάδο..
Μόνος του έθιξε στην βουλή ορισμένες φορές την κατάσταση με τα εισαγόμενα μέλια, όμως χωρίς συντονισμένη προσπάθεια από όλον τον κλάδο θετική εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει.

Παλιά που είχα υπάρξει πρόεδρος όχι για την μελισσοκομία όμως, είχαμε κάνει μια συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Υπουργείο.
Στην συνάντηση αυτή κάτι κορίτσια από την Κρήτη γνώριζαν έναν βουλευτή Κρητικό και του ζήτησαν να έρθει στο Υπουργείο και να παραστεί στην συνάντηση.
Διαπίστωσα τότε, ότι υπήρξε πολύ χρήσιμος και πως η παρουσία του μας πρόσθετε κύρος και ο λόγος του ήταν σημαντικός στην συνάντηση και ας ήταν από διαφορετική παράταξη με τον Υπουργό..
Αν λοιπόν σήμερα σχεδίαζα μια συνάντηση σε Υπουργείο για μελισσοκομικά θέματα και υπήρχαν βουλευτές μελισσοκόμοι, σίγουρα θα τους μιλούσα και θα τους ήθελα στο πλευρό μου.
Γιατί οι βουλευτές δεν είναι για να περιμένεις να σε διορίσουν στο δημόσιο, αλλά είναι εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων που τους έχουν εκλέξει.
Οι βουλευτές χαίρονται να τους ζητάς να βοηθούν για το κοινωνικό σύνολο και τρέχουν, αλλά απεχθάνονται όταν τους ζητάς ρουσφέτια, και καλά κάνουν.

Ο Γιώργος Κασαπίδης λοιπόν θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την στήριξη της ΝΔ.
Ο Melissocosmos θα τον στηρίξει με σχετικό ΔΩΡΕΑΝ banneraki κατά την προεκλογική περίοδο, επειδή ήμαστε συνάδελφοι και ας μην τον γνωρίζω τον άνθρωπο.

Πρόθεση μου είναι να στηρίξω και άλλους υποψηφίους Μελισσοκόμους χωρίς να με ενδιαφέρει η κομματική τους ταυτότητα.
Επίσης θα στηρίξω και φίλους μου που κατεβαίνουν για βουλευτές.
Κάνουμε συμμαχίες, για να έχουμε στήριξη όταν η μελισσοκομία θα βρεθεί σε ανάγκη, χωρίς να γίνομαι τσιμπούρι και να τους ζαλίζω για μικρορουσφέτια.
Δεν κοιτάμε κόμματα όταν σκοπός είναι το καλό του κλάδου μας.
Για να μην παρεξηγηθώ, έχω και εγώ πολίτικη προτίμηση, όπως όλοι λίγο ή πολύ.
Την αφήνω στην άκρη όμως μέχρι την στιγμή που θα μπω στο παραβάν να ψηφίσω και στηρίζω πρόσωπα που αγαπάνε την μέλισσα, από όλες τις πολιτικές παρατάξεις αν υπάρχουν.

Melissocosmos


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...