Εξωτερικός Ρευστοποιητής Μελιού: Ένα σούπερ εργαλείο για το ξεπάγωμα του μελιού - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Εξωτερικός Ρευστοποιητής Μελιού: Ένα σούπερ εργαλείο για το ξεπάγωμα του μελιού

Πριν μπω στο κυρίως θέμα θέλω να πω ορισμένα χρήσιμα πράγματα. Έχω στην κατοχή μου αυτό το καλώδιο από το Melissopolis εδώ και 3 χρόνια. Είναι ανεκτίμητο. Έχω ξεπαγώσει με δαύτο τον άμμο της θάλασσας. Το έχω δώσει σε φίλους να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Δεν μασάει τίποτα. Σε 12 ώρες ξεπαγώνει πλήρως ένα δοχείο μέλι όσο παγωμένο και αν είναι αυτό, χωρίς να χρειάζεται ανακάτεμα. Το χρησιμοποιώ ακόμα και σε βαρέλι έως 150 κιλά μέλι και το ξεπαγώνει εντελώς μέσα σε 24 ώρες. Για το βαρέλι το μυστικό είναι να τυλίξεις το βαρέλι μόνο στο κάτω μέρος, εντελώς χαμηλά, επειδή το ζεστό μέλι ανεβαίνει επάνω όταν ξεπαγώσει ως ελαφρύτερο και το παγωμένο έρχεται κάτω, οπότε με την θερμότητα στο κάτω μέρος του βαρελιού και μόνο, πετυχαίνεις ένα τέλειο αποτέλεσμα. Είναι ρυθμισμένο μόνο του να παράγει τόση θερμότητα όση χρειάζεται το μέλι για να ξεπαγώσει, χωρίς να του κάνει ζημιά. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή για την δουλειά που κάνει, και ξεγνοιάζεις από μπεν μαρι, νερά, και χώρους αποθήκευσης.
Όταν τελειώνω το μαζεύω το τυλίγω και το βάζω σε μια σακούλα μέχρι την επόμενη φορά.
Όχι μόνο σας το συνιστώ, αλλά σας λέω με κλειστά τα μάτια να το πάρετε και θα συγχωράτε αυτόν που το επινόησε.

Φίλες και φίλοι ή η επιστήμη τρέχει πολύ γρήγορα ή εγώ έμεινα πίσω μου φαίνεται!!!Θυμάμαι παλιά όταν πάγωνε το μέλι μας στα βαρέλια μόνο που δεν βάζαμε κορδέλα πένθους στο μπράτσο...Όχι γιατί δεν είναι καλό το μέλι που παγώνει προς Θεού, αλλά γιατί ήταν ταλαιπωρία η διαδικασία του ξεπαγώματος.Με τις κουτάλες το βγάζαμε από τα βαρέλια περιττό να σας πω.

Μετά ήρθαν τα θερμαινόμενα βαρέλια, που ήταν καλά αλλά έπρεπε να έχουν και αναδευτήρα και ήταν τσουχτερά στην τιμή.
Μετά ήρθε τον μπεν μαρι.

Σαφώς ήταν πιο εύκολο πλέον τα ανθομελα έμπαιναν σε δοχεία ούτως ώστε όταν πάγωνε να μπει μαζί με το δοχείο στον μπεν μαρι και να ξεπαγώσει.
Μετά ήρθε η κουβέρτα.
Τύλιγες το βαρέλι ή το δοχείο με την κουβέρτα και ξεπάγωνε.

Τώρα αυτό που είδα στο melissopolis είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Ένα απλό καλώδιο, που το τυλίγεις γύρω από το δοχείο ή το βαρέλι και καθάρισες.

Τι άλλο πιο καινοτόμο θα δούμε στο μέλλον για το ξεπάγωνα του μελιού πραγματικά αδυνατώ να το φανταστώ.


Ας δούμε και την περιγραφή του προϊόντος όμως.

Ρευστοποιητής Μελιού εξωτερικός.
Η λύση για τη ρευστοποίηση του μελιού, εύκολα, χωρίς ανάδευση! Απλά τυλίξτε την αντίσταση-καλώδιο γύρω από το δοχείο που περιέχει το μέλι που θέλετε να ρευστοποιήσετε, βάλτε την στην πρίζα, και αφήστε την λίγες ώρες.
Το μέλι είναι έτοιμο για συσκευασία. Ξεχάστε τις μεταλλικές αντιστάσεις, τον δύσκολο καθαρισμό τους, την συνεχή ανάδευση, τους ακριβούς θερμοθαλάμους, που ανεβάζουν την HMF του μελιού.Λοιπόν αυτό το ωραίο καλωδιάκι το συνάντησα στο site του melissopolis
Και μπορείτε να το δείτε κι εσείς ή να το παραγγείλετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω.
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...