Αντλία βασιλικού πολτού video - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Αντλία βασιλικού πολτού video


Ο Βασιλικός πολτός χάριν των ευεργετικών του ιδιοτήτων που προσφέρει στον άνθρωπο αποτελεί μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος για τον μελισσοκόμο.
Εξαρχής όμως ο τρόπος συλλογής του πολύτιμου αυτού προϊόντος λειτουργούσε ανασταλτικά για τους μελισσοτρόφους με αποτέλεσμα η Ελλάδα να βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες στον τομέα συλλογής και διάθεσης βασιλικού πολτού.
Η ANEL αντιλαμβανόμενη αυτήν την κατάσταση έφερε και στην χώρα μας το εργαλείο εκείνο που θα κάνει πιο άνετη και εύκολη την συλλογή του βασιλικού πολτού.

Πρόκειται για την αντλία Βασιλικού πολτού.
Η συσκευή είναι ιταλικής κατασκευής και είναι οργανωμένη σε ένα πρακτικό βαλιτσάκι.
Αυτό περιλαμβάνει, ένα ανοξείδωτο δοχείο για την υποδοχή του βασιλικού πολτού.
Λάστιχο για την αναρρόφηση από κατάλληλο πάντα υλικό για τρόφιμα, και είναι ισχυρό ώστε να δέχεται μεγάλη δύναμη απορροφητικότητας αλλά και εύκαμπτο για να αδειάζει εντελώς και την μικρότερη ποσότητα βασιλικού πολτού στο τέλος της διαδικασίας.

Λειτουργεί με 220 V και 12 V ενώ ο μετασχηματιστής που έχει για ασφάλεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον μελισσοκόμο και για την συγκόλληση των κεριών στα σύρματα των πλαισίων.

Η Αντλία βασιλικού πολτού συνοδεύεται με φυλλάδιο οδηγιών χρήσης τόσο της αντλίας όσο και του μετασχηματιστή και φέρει εγγύηση ενός έτους εφόσον ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης της.

Μπορείτε να δείτε ή να παραγγείλετε την Αντλία Βασιλικού πολτού της Anel κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο πιο κάτω...

http://www.anel.gr/el/home.html?page=shop.product_details&flypage=anel-flypage.tpl&product_id=353&category_id=22Πηγή http://www.anel.gr/

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...