Νόμος 852/2004 και δήλωση διαχείμασης στο στόχαστρο της σημερινής Γ.Σ - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Νόμος 852/2004 και δήλωση διαχείμασης στο στόχαστρο της σημερινής Γ.Σ


Στην σημερινή ΓΣ της ΟΜΣΕ στην Λάρισα συμφωνήθηκε να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στον νόμο 852 που ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο ώστε αυτός να αποσυρθεί, καθώς και στην δήλωση διαχείμασης που η χώρα κινδυνεύει να χάσει σημαντικά κοινοτικά κονδύλια.
Βλέπουμε δηλαδή πως όταν είμαστε ενωμένοι ο κλάδος κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Ο Melissocosmos ως απλός στρατιώτης, που δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες και τα προνόμια κάνει υπακοή στις αποφάσεις που πάρθηκαν σήμερα στην Λάρισα.
Δεν έθεσε εμπόδια, δεν έφερε αντίρρηση ούτε έβαλε όρους, ούτε είπε το παραμικρό για την σημερινή κρίσιμη ημέρα τόσο στον πρόεδρο Ντούρα όσο και στον Τάσο Ποντίκη, και δεν πήγα στην Λάρισα καθώς είμαι μελισσοκόμος και όχι συνδικαλιστής, νιώθω στρατιώτης και όχι στρατηγός.


Ο Melissocosmos προσπάθησε να αναδείξει το κρίσιμο των στιγμών με δραματικό τρόπο από την αρχή της κρίσης γιατί έτσι το έβλεπε και έτσι ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ξεκαθάρισε ότι το θέμα των διαγραφών είναι υπαρκτό, και έβαλε μέχρι και χρονόμετρο που μετρούσε αντίστροφα, προκειμένου να περάσει το μήνυμα της κρισιμότητας σε όλους.
Κάθε ένας κρίνεται από τις επιλογές του και από τις θέσεις του, και εσείς οι αναγνώστες μου έχετε το δικαίωμα να με κρίνετε αν έπραξα το σωστό.
Αναμένει επίσης με αγωνία να δει να εφαρμόζονται οι συμφωνίες καθώς φοβάται ότι παραείναι θετικές οι εξελίξεις για να είναι αληθινές.
Με το τέλος της Γ.Σ αργά το απόγευμα και οι δυο πλευρές δήλωναν πολύ ικανοποιημένες.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...