Επιθεώρηση μελισσιού 26 02 19 στο κέντρο της μιας και μοναδικής Μακεδονίας μας! - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Επιθεώρηση μελισσιού 26 02 19 στο κέντρο της μιας και μοναδικής Μακεδονίας μας!


Στην αρχαία Μίεζα όπου έζησε 3 χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος.

Σχόλιο Melissocosmos
Πρέπει να πω για να ξέρει ο κόσμος ότι ιστολόγια που κάνουν αναρτήσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας τα τρώει η μαρμάγκα.
Η Google τα καταποντίζει στην κατάταξη με αποτέλεσμα ο χρήστης να ψάχνει αυτό το ιστολόγιο με το όνομα του, και η Google να του βγάζει άλλο στην κορυφή της κατάταξης που είναι ταξικό και δεν κάνει τέτοιες αναρτήσεις.
Όλοι οι Blogers που ασχοληθήκαμε με το θέμα το ξέρουμε αυτό.
Οι τακτικές αυτές, η φίμωση με την βία δηλαδή λυπάμαι που το λέω αλλά είναι χειρότερες ακόμα και από αυτές που εφάρμοσε ο  Γκαίμπελς, και σίγουρα δεν θυμίζουν δημοκρατία ούτε τιμάνε την χώρα που την γέννησε.

Ο Melissocosmos πλήρωσε βαρύ τίμημα σε αυτό τον τομέα αλλά εν γνώση του, όλοι μπορείτε να δείτε ότι αν κάνετε αναζήτηση στην Google πληκτρολογώντας Μελισσόκοσμος παραφυάδες, μελισσόκοσμος βαρρόα, μελισσόκοσμος τρύγος κτλ ότι θα σας βγουν αναρτήσεις άλλων ιστολογίων και όχι αυτές για τις οποίες ψάχνετε και θα έπρεπε.
Ωστόσο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος στο θέμα αυτό και δημοσίευα πάντα ότι σχετίζονταν για την Μακεδονία μας, χωρίς να λαμβάνω υπόψιν το τίμημα και το κόστος.
Αυτό για όσους με κατηγορούν ότι επιδιώκω τα κλικ.
Ένας αναγνώστης να μου μείνει που με αγαπάει και θέλει να με διαβάζει εγώ θα γράφω για αυτόν. 
Είμαι και πεισματάρης σαν μουλάρι όμως, έχω θυμώσει πάρα πολύ και όταν θυμώνω δεν έχω ενδοιασμούς να περάσω τον Ρουβίκωνα και έτσι αυτός είναι ο λόγος που το Blog πλεον στηρίξει την αντιπολίτευση έστω και με βαριά καρδιά ώστε όταν αυτή έρθει στην εξουσία και επιβάλει στην Google την άνοδο των φιλικών της ιστολογίων να μπορέσει επιτέλους να ξεμπλοκαριστεί και ο Melissocosmos. 
Να το θυμάστε αυτό που σας είπα ώστε να μην αναρωτιέστε γιατί το κάνω.ΠΗΓΗ
Αντώνιος Φουδούλης


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...