Σιρόπι διέγερσης L-Vita Plus 18,5 kg της Beenectar για μεγάλα μελίσσια - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Σιρόπι διέγερσης L-Vita Plus 18,5 kg της Beenectar για μεγάλα μελίσσια

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Η   L-Vita Plus (91116)  είναι πλήρης και ισορροπημένη μελισσοτροφή σε υγρή μορφή (σιρόπι), ενισχυμένη με πολλές βιταμίνες, πρωτεΐνες  και ιχνοστοιχεία. Συντηρεί και αναπτύσσει τα μελισσοσμήνη σας, οδηγεί τη βασίλισσα σε καλή γέννα  και με την κατάλληλη χρήση της μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διεγερτική τροφοδοσία με πολύ καλά αποτελέσματα. Εξαλείφει τον κανιβαλισμό του γόνου και την ολιγοσπερμία των βασιλισσών, βοηθάει στο κτίσιμο νέων κερήθρων και ευνοεί τη διατήρηση και αύξηση του μελισσοσμήνους όλες τις εποχές . Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζαχαροζύμαρου.

Οδηγίες Χρήσης

  • Για συντήρηση και ανάπτυξη χρησιμοποιούμε 1 κιλό σιρόπι, 3 κιλά ζάχαρη και 4 κιλά νερό.
  • Για γρήγορη  ανάπτυξη και διέγερση χρησιμοποιούμε 1 κιλό σιρόπι, 2 κιλά ζάχαρη και 3 κιλά νερό. Εάν θέλουμε  πιο έντονη  ανάπτυξη και διέγερση  χρησιμοποιούμε 1 κιλό σιρόπι, 1 κιλό ζάχαρη και 2 κιλά νερό.  Στο κάθε μελίσσι, στην περίπτωση της διεγερτικής τροφοδοσίας,  θα  χορηγείτε κάθε μέρα ή ανά δυο μέρες,  μικρές ποσότητες  από τα ανωτέρω διαλύματα (200-500 γραμμάρια), ιδιαίτερα τις 2-3 πρώτες φορές ακόμα μικρότερες ποσότητες (100-200 γραμμάρια). Όλες τα ανωτέρω προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος των μελισσοσμηνών.
  • Το σιρόπι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παραγωγή ζαχαροζύμαρου  με άχνη ζάχαρη αντί να χρησιμοποιηθεί μέλι (με το οποίο κινδυνεύετε να μεταφέρετε στα μελίσσια σας οποιαδήποτε ασθένεια περιέχεται σε αυτό),  παρασκευάζοντας έτσι μια πολύ καλή μελισσοτροφή εμπλουτισμένη με βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Συνήθως χρησιμοποιούμε 20-25 κιλά σιρόπι,  ανά  100 κιλά άχνη ζάχαρη και μικρή ποσότητα νερού  ανακατεύοντας τα πολύ καλά.
  • Πρέπει να τονιστεί όμως ,ότι ο μελισσοκόμος θα πρέπει να διαχειρίζεται το μελισσοσμήνος του , όπως και σε περιπτώσεις έντονης ανθοφορίας, δηλαδή άνοιγμα και τοποθέτηση κενών κερηθρών και παρακολούθηση του μελισσοσμήνους. Αυτό συμβαίνει επειδή  το μελισσοσμήνος διεγείρεται σε αρκετό  βαθμό και εργάζεται έντονα, φέρνοντας περισσότερη γύρη και νέκταρ από ότι τα διπλανά μελίσσια, που δεν τροφοδοτούνται με το ίδιο σιρόπι.

Προσοχή

  1. Αν δε χρησιμοποιήσετε όλο το περιεχόμενο του δοχείου (L-Vita Plus ) και θέλετε να πάρετε μέρος του, πριν αφαιρέσετε σιρόπι από το δοχείο, πρέπει πρώτα να γίνεται πάντα πολύ καλή ανάδευση όλου του δοχείου.
  2. Όταν το αναμειγνύετε με το νερό και τη ζάχαρη θα πρέπει και πάλι να γίνεται πολύ καλό ανακάτεμα του διαλύματος που παρασκευάσατε.
  3. Το σιρόπι διατηρείται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος και πάντα καλά κλεισμένο το πώμα του δοχείου.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ,ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΤΕΡΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ


Η τιμή των 18.5 κιλών είναι 26.12 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ

Κάντε κλίκ στον σύνδεσμο ποιο κάτω για να το δείτε στο site της εταιρείας

https://www.beenectar.com/σιρόπι

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...